Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tady je maly uryvek z clanku,ktery by vam mohl pomoci.

?S výskytem kun problém nemáme díky tomu, že

chováme velké šelmy. Lidé u nás mohou dokonce

získat trus tygra nebo rysa, který kuny zaručeně

odpudí. Zájem je tak velký, že ani nemůžeme

všechny uspokojit,? poznamenala mluvčí

olomoucké zoologické zahrady na Svatém Kopečku

Hana Labská.

?Sice existuje hned celá řada různých pomůcek, jak

kunu vystrnadit, jako třeba nastříhané lidské vlasy,

nicméně opravdu účinnou metodou je halogenový

reflektor s pohybovým čidlem pro rozsvěcení. Ten

stačí nainstalovat do míst, kde kuna žije, a světlo

ji spolehlivě vyžene,? řekl Právu Roman Zajíček z

Agentury ochrany přírody a krajiny ČR v Brně.

Dost me rozesmalo,ze nejaky odbornik lesnik,se kterym se bavili,se jen tak mimochodem jmenoval Petr Kuna:-))))))

cely clanek zde

www.novinky.cz/domaci/199133-kuny-muzou-lidem-pripravit-peklo-prichazi-jejich-cas.html

Upraveno uživatelem Marfael
Odesláno

Pražský letiště..nemám ho rád dlouhodobě (nepříjemný personál, čekací doby na odbavení atd.), ale dneska mě naprosto vytočilo, že přijedu na krátkodobý parking k Terminálu 2-Přílety, brácha čeká přímo na parkovišti, hodíme kufr do auta a do minuty odjíždíme....a brána nás nepustí....

Nakonec zjištuju, že nejenže tam neplatí 15 min. zdarma tak jako u Terminálu 1 (a Terminálu 2-Odlety), ale jsou zrušené i 3 minuty na průjezd parkoviště. Takže kdokoliv byť omylem tam zajede, musí zaplatit 50 korun, aby vyjel ven. To jsou neskutečný z.rdi, tohle už je fakt do nebe volající. Přímo před terminál tak jak je to normální ve světě je zákaz vjezdu a v celé ulici stojí 1 taxík a zbytek je prázdnej...jak u debilů v tomhle státě...

Odesláno

Ten sprej funguje tak, že když ho na něco nastříkáš, tak je to hořké a kunu to nasere a odejde tam, kde to nastříkané není, nemá působit jako repelent. Ještě jsem někde četl, že stačí trocha psí moči na šusplechy, ale neumím si dost dobře představit, jak tu psí moč pořídit.... ale mohla by to být dobrá pr*el.

priparkuj u mna na dvore, kamos ta vybavi za par sekund. my mame na dvore pochcane do vysky volne zveseneho psieho ftaka kompletne vsetko kam volne zveseny psi ftak dociahne.. a kunu som tu nikdy nevidel :)

Odesláno

priparkuj u mna na dvore, kamos ta vybavi za par sekund. my mame na dvore pochcane do vysky volne zveseneho psieho ftaka kompletne vsetko kam volne zveseny psi ftak dociahne.. a kunu som tu nikdy nevidel :)

Já kuny nemám, protože u nás šéfuje venku čuvačka, ale kluci ze sídlišť by ti za to možná dali i nějakej tuzér :-). I když nechat si pochcat auto do výše špíglu a ještě za to zaplatit...to asi ne. :-)

Odesláno (upraveno)

No... bydlím pod mostem, jak to mám psáno v profilu. Žádný vlastní pozemek, auto parkuju na ulici. Takže ani ten halogen s čidlem nehrozí. Ale asi se zajdu zeptat do ZOO na trochu toho tygřího trusu.

Upraveno uživatelem Filip.J
Odesláno

No... bydlím pod mostem, jak to mám psáno v profilu. Žádný vlastní pozemek, auto parkuju na ulici. Takže ani ten halogen s čidlem nehrozí. Ale asi se zajdu zeptat do ZOO na trochu toho tygřího trusu.

To by mě zajímalo, kam ten trus ze ZOO dáš ? Aby se tím autem pak ještě dalo až se ti někde v motoru ohřeje...:)

Zkus ten sprej a nebo se prodávají ultrazvukové plašičky do motorového prostoru, ale o tom jsem jen slyšel.

Odesláno

No než sm.dět jak principál, tak raději něco takového...?

Deramax - Klasik - ultrazvukový odpuzovač - plašič škůdců. Jako tenhle.

Neber mě až tak vážně, zvlášť v tuhle hodinu biggrin.gif Každopádně díky za tip, asi si tam vyberu. A sprej k tomu pořídím taky.

Odesláno (upraveno)

U číslovek se nikdy žádné koncovky nepíšou. Zkus se na mě nezlobit, ale tohle je hrůza.

Zkus se na mě nezlobit, mám dnes lehkou kocovinku, ale neunavuje Tě to už? To už je minimálně po 3tí, co od Tebe něco takového čtu...jak vidím "Karlos", naskočí mi číslovky řadové...

Upraveno uživatelem Ondoni
Návštěvník YPO
Odesláno

přátelé, také nemám vybraný slovník, ale na posledních třech stranách : kurvy, debil, kundy, pochcat (asi 3x), svině , hovno, číslovky

dobrý no - tohle až jednou budou číst naše děti :smile_anim:

Odesláno

přátelé, také nemám vybraný slovník, ale na posledních třech stranách : kurvy, debil, k...y, pochcat (asi 3x), svině , h...o, číslovky

dobrý no - tohle až jednou budou číst naše děti :smile_anim:

I já se nechal strhnout, omlouvám se, taky se mi to nelíbí když to čtu zpětně.

Návštěvník Kamil
Odesláno

k...y

edit: to neni fer, YPO muze napsat kun.d.y a ja nee..

Musis pockat, az budes moderator.:)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...