Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

posledni dobou desne mizernej signal ze satelitu... travel channel, ct hd - obraz se rozpada, neda se na to koukat..

.. tak prý o 2mm pohnuté zařízení.. asi vítr.. to jsem netušil, že je to tak citlivý.. chudák technik, jsem mu nezáviděl, když lezl potmě po zasněžené střeše.. :worried_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

rotaviry

.. je to nebezpecny? preju brzky navrat do normalu..

(no, co najde nase mudr. detem v krku, to je sila.. no, ona najde i to, co tam neni :-). v kazdym pripade je to nepochopitelny rozdil, kdyz me muj mudr. hodi od boku na rymu sirokospektralni atb, bez vyteru.. ) :D

Odkaz ke komentáři

rotaviry

Léta páně 2008 jsem ležel na infekčním s rotavirozou a kapačkama v místní Katovně v Uherském Hradišti asi 3 dny. Shodil jsem cca 6kg masa. Nic příjemného.

Stve me, ze z Ostatniho prodeje stalo vazne vetesnictvi. Pouzity mobil (z toho, ze je to Vertu, se na zadek neposadim), pouzity ajfouny na dennim poradku, pouzita penezenka LV notabene ani ne vlastni, lacine ocelove "sperky". Prodavajici vazne nemaji spetku soudnosti... :sick01:

Když se v prosinci diskutovalo o bytí a nebytí vlákna Ostatní - prode, koupě, výměna Tak jsem byl docela radikálně pro zachování tohoto vlákna (s ohledem na soudnost prodávajících), ale včil je to Horor.

Odkaz ke komentáři

Stve me, ze z Ostatniho prodeje stalo vazne vetesnictvi. Pouzity mobil (z toho, ze je to Vertu, se na zadek neposadim), pouzity ajfouny na dennim poradku, pouzita penezenka LV notabene ani ne vlastni, lacine ocelove "sperky". Prodavajici vazne nemaji spetku soudnosti... :sick01:

... a co tam chodíš hledat Skalisi? Nějakej fajnovej a výhodnej nákup fungłovky za půldarma?

Odkaz ke komentáři

... a co tam chodíš hledat Skalisi? Nějakej fajnovej a výhodnej nákup fungłovky za půldarma?

Přesně tak. Já tam prostě nechodím a mám klid.

Odkaz ke komentáři

Mě štvou reklamy na internetu. Resp. před spuštěním videa. Někdo mi poslal odkaz na video na iprima.cz, kliknu a před spuštěním videa jsem musel přetrpět tři reklamy. Posunu posuvníkem o deset minut dopředu a před načtením další tři reklamy. Totéž se opakovalo pokaždé, když jsem chtěl video posunout. Proti reklamě nic nemám, na některé se rád dívám, ale tohle je už moc...

Odkaz ke komentáři

Nastvalo mne, ze jsem si v praci ( aspon doufam ) zapomel klice od bytu. Zjistil jsem to až když jsem vystoupil skoro před barákem. Takže sem z fotbalu sem videl kulovy. Musel jsem absolvovat cestu z Letňan na Žižkov a zpět. Zima jak v rusku spoje jezdi na .... to byla zas cesta domu.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...