Coco112 Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 dnes mě nahněval google a následně kalkulace ceny. Potřebuji si udělat moje firemní DL obálky a našla jsem toho dost ale tohle mně dostalo . Vůbec jsem se tam nevěděla vymotat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 Nějaká zasyflená hnida mi vypustila kola u auta! A dnes ráno, když jsem to zvedl na hever a chtěl nafoukat, se mi rozpadla pumpa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 [/size]A dnes ráno, když jsem to zvedl na hever a chtěl nafoukat, se mi rozpadla pumpa. ..no tak to nasere.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 Dřepím v práci. Na to auto se mi byl podívat známý, co měl cestu kolem, a prý ty gumy nenafouknu, protože jsou prořezané. Vůbec jsem si toho nevšiml Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 Dřepím v práci. Na to auto se mi byl podívat známý, co měl cestu kolem, a prý ty gumy nenafouknu, protože jsou prořezané. Vůbec jsem si toho nevšiml ..hmm..tak to máš asi nějakého "kamaráda".. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 ..hmm..tak to máš asi nějakého "kamaráda".. Asi, tajný ctitel. Nikdo mě nenapadá, s nikým problém nemám - musel jsem někoho naštvat nevědomky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 posledni dobou desne mizernej signal ze satelitu... travel channel, ct hd - obraz se rozpada, neda se na to koukat.. .. tak prý o 2mm pohnuté zařízení.. asi vítr.. to jsem netušil, že je to tak citlivý.. chudák technik, jsem mu nezáviděl, když lezl potmě po zasněžené střeše.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew_C Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 Teda, už jsem pár nabořenejch aut viděl ale takhle pěkně přetrženou spojovačku řízení jsem ještě nepotkal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 rotaviry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 Celá Barca...dneska hráli ho*no....budou mít co dělat aby to otočili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coco112 Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2013 dnes mně zas překvapila kosa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2013 rotaviry.. je to nebezpecny? preju brzky navrat do normalu.. (no, co najde nase mudr. detem v krku, to je sila.. no, ona najde i to, co tam neni :-). v kazdym pripade je to nepochopitelny rozdil, kdyz me muj mudr. hodi od boku na rymu sirokospektralni atb, bez vyteru.. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2013 Stve me, ze z Ostatniho prodeje stalo vazne vetesnictvi. Pouzity mobil (z toho, ze je to Vertu, se na zadek neposadim), pouzity ajfouny na dennim poradku, pouzita penezenka LV notabene ani ne vlastni, lacine ocelove "sperky". Prodavajici vazne nemaji spetku soudnosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2013 rotaviry Léta páně 2008 jsem ležel na infekčním s rotavirozou a kapačkama v místní Katovně v Uherském Hradišti asi 3 dny. Shodil jsem cca 6kg masa. Nic příjemného. Stve me, ze z Ostatniho prodeje stalo vazne vetesnictvi. Pouzity mobil (z toho, ze je to Vertu, se na zadek neposadim), pouzity ajfouny na dennim poradku, pouzita penezenka LV notabene ani ne vlastni, lacine ocelove "sperky". Prodavajici vazne nemaji spetku soudnosti... Když se v prosinci diskutovalo o bytí a nebytí vlákna Ostatní - prode, koupě, výměna Tak jsem byl docela radikálně pro zachování tohoto vlákna (s ohledem na soudnost prodávajících), ale včil je to Horor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2013 Stve me, ze z Ostatniho prodeje stalo vazne vetesnictvi. Pouzity mobil (z toho, ze je to Vertu, se na zadek neposadim), pouzity ajfouny na dennim poradku, pouzita penezenka LV notabene ani ne vlastni, lacine ocelove "sperky". Prodavajici vazne nemaji spetku soudnosti... ... a co tam chodíš hledat Skalisi? Nějakej fajnovej a výhodnej nákup fungłovky za půldarma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2013 Stve me, ze z Ostatniho prodeje stalo vazne vetesnictvi. Pouzity mobil (z toho, ze je to Vertu, se na zadek neposadim), pouzity ajfouny na dennim poradku, pouzita penezenka LV notabene ani ne vlastni, lacine ocelove "sperky". Prodavajici vazne nemaji spetku soudnosti... ... a co tam chodíš hledat Skalisi? Nějakej fajnovej a výhodnej nákup fungłovky za půldarma? Přesně tak. Já tam prostě nechodím a mám klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2013 Mě štvou reklamy na internetu. Resp. před spuštěním videa. Někdo mi poslal odkaz na video na iprima.cz, kliknu a před spuštěním videa jsem musel přetrpět tři reklamy. Posunu posuvníkem o deset minut dopředu a před načtením další tři reklamy. Totéž se opakovalo pokaždé, když jsem chtěl video posunout. Proti reklamě nic nemám, na některé se rád dívám, ale tohle je už moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2013 Druhá minuta prodloužení Sparty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2013 Nastvalo mne, ze jsem si v praci ( aspon doufam ) zapomel klice od bytu. Zjistil jsem to až když jsem vystoupil skoro před barákem. Takže sem z fotbalu sem videl kulovy. Musel jsem absolvovat cestu z Letňan na Žižkov a zpět. Zima jak v rusku spoje jezdi na .... to byla zas cesta domu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 ... a co tam chodíš hledat Skalisi? Nějakej fajnovej a výhodnej nákup fungłovky za půldarma?Hehe, dobra poznamka . Cas od casu si to tam projdu stejne jako prodejni sekci (tu casteji). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky