Honza.manta Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2013 Že je tomu dnes 19 let co zemřel hlavní představitel Československého protestsongu Karel Kryl a v TV si ani nevzpomenou, přednost mají falešné modly úpadku. Čest jeho památce.V dnešní době už holt máme jiné hodnoty - fuj na to. Alespoň, že si někdo vzpoměl. bratříčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2013 Že je tomu dnes 19 let co zemřel hlavní představitel Československého protestsongu Karel Kryl a v TV si ani nevzpomenou, přednost mají falešné modly úpadku. Čest jeho památce.Treba si vzpomenou pristi rok ... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venus Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2013 nemoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník potapec Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2013 19 no a coa až budeš mít narozeniny, tak chceš medailonek do hlavních zpráv ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2013 Duplicitní Troll. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2013 tvl, já tomu vůbec nerozumím:-) on je Uzbek nebo Tádžik? Na vojně jsme tomu říkali východňárština! čobol? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2013 Že je tomu dnes 19 let co zemřel hlavní představitel Československého protestsongu Karel Kryl a v TV si ani nevzpomenou, přednost mají falešné modly úpadku. Čest jeho památce. V dnešní době už holt máme jiné hodnoty - fuj na to. Alespoň, že si někdo vzpoměl. bratříčku Tady se myslím nejedná o zapomenutí, ale o důsledné ignorování ze strany tvůrců veřejného mínění - stejně jako třeba u K. Čapka a K. H. Borovského. Proč je připomínat, ať se plebs raději zabývá senzačními aférami a celebritami ...Nuž promiňte mi prosímpromiňte, váženíže dosud hlavu nosímkterá je k myšleníJá přerozličné verbežitím sloužím proti smutkuTéž do krku mi nesněžícož výhoda je vskutkupro moje mandle.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2013 on je Uzbek nebo Tádžik? Na vojně jsme tomu říkali východňárština! čobol?Spíš chudáček prosťáček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2013 Duplicitní Troll. Plně s Tebou souhlasím.Kde se to poslední dobou tady bere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2013 on je Uzbek nebo Tádžik? Na vojně jsme tomu říkali východňárština! čobol?čobol? ty si kokot.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník potapec Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2013 (upraveno) on je Uzbek nebo Tádžik? Na vojně jsme tomu říkali východňárština! čobol? nééé, byl to čech, pak emigroval a pak se zase vrátilkdyby byl uzbek nebo tádžik, tak by tu asi nigdo nebrečel, že v TV nezmínili, že před časem umřel Upraveno 3. března 2013 uživatelem potapec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2013 potapec-tak hlavne klid,von Hasic reagoval uplne na neco jinyho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2013 potapec-tak hlavne klid,von Hasic reagoval uplne na neco jinyho.Z těch šesti příspěvků, co zatím vypotil, se dá soudit, že to tu bude asi ještě zajímavé. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/58010-orient-uvolnene-rucicky/page__pid__904515#entry904515 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2013 Dneska vecer mi syn upustil hodinky na zem - dlazbu v koupelne. Samo ze sklicko je hyn. Je to sice jenom mineral, ale ja ho nechal vymenit za nove teprve pred mesicem. Co to je hyn? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2013 Chřipka a horečky k 39stupňům.Už jsem oležený,nasraný,unavený a usnout stejně nemůžu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2013 Chřipka a horečky k 39stupňům.Už jsem oležený,nasraný,unavený a usnout stejně nemůžu. Asi na Tebe něco leze, radši si jdi lehnout......................... Tak tohle mám přesně za sebou,prožil jsem si to minulý týden a ještě teď mě všecho bolí,už jsem ani nevěděl jak mám ležet.Obdivuju ty co leží třeba po operaci páteře já bych to nedal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2013 Co to je hyn? Něco jako fuč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník potapec Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2013 Co to je hyn? něco jako rozhozen, ale hodně. Kdybych nebyl na foru gentlemanů, tak bych to vysvětlil vulgarismem "v pr....." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2013 Co to je hyn? U nás se "hyn" používá když něco nadobro "odejde". Možná je to odvozeno od "uhynout". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2013 Od pátku zrušené vysílání Rádia Česko. Jediná stanice, která pod značkou BBC vysílala výhradně mluvené slovo bez reklam a bez hudby, teď je z toho takové béčko Radiožurnálu a nedá se to poslouchat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky