Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Že je tomu dnes 19 let co zemřel hlavní představitel Československého protestsongu Karel Kryl a v TV si ani nevzpomenou, přednost mají falešné modly úpadku. Čest jeho památce.

V dnešní době už holt máme jiné hodnoty - fuj na to. Alespoň, že si někdo vzpoměl.

:rip: bratříčku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Že je tomu dnes 19 let co zemřel hlavní představitel Československého protestsongu Karel Kryl a v TV si ani nevzpomenou, přednost mají falešné modly úpadku. Čest jeho památce.

V dnešní době už holt máme jiné hodnoty - fuj na to. Alespoň, že si někdo vzpoměl.

:rip: bratříčku

Tady se myslím nejedná o zapomenutí, ale o důsledné ignorování ze strany tvůrců veřejného mínění - stejně jako třeba u K. Čapka a K. H. Borovského. Proč je připomínat, ať se plebs raději zabývá senzačními aférami a celebritami :sick01:

...

Nuž promiňte mi prosím

promiňte, vážení

že dosud hlavu nosím

která je k myšlení

Já přerozličné verbeži

tím sloužím proti smutku

Též do krku mi nesněží

což výhoda je vskutku

pro moje mandle.

...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník potapec

on je Uzbek nebo Tádžik? Na vojně jsme tomu říkali východňárština! čobol?:suicide_anim:

nééé, byl to čech, pak emigroval a pak se zase vrátil

kdyby byl uzbek nebo tádžik, tak by tu asi nigdo nebrečel, že v TV nezmínili, že před časem umřel

Upraveno uživatelem potapec
Odkaz ke komentáři

Chřipka a horečky k 39stupňům.Už jsem oležený,nasraný,unavený a usnout stejně nemůžu. :suicide_anim:

Asi na Tebe něco leze, radši si jdi lehnout.........................:crying_anim02: Tak tohle mám přesně za sebou,prožil jsem si to minulý týden a ještě teď mě všecho bolí,už jsem ani nevěděl jak mám ležet.Obdivuju ty co leží třeba po operaci páteře já bych to nedal :sad01_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...