Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ne, jen nejsem tmar, nebo bigotni katolik, ale jsem vede otevrena, technicky a racionalne zalozena mysl, ktera vedecke poznatky nevyvraci pomoci pover, predsudku a strachu z neceho jineho a bojuje proti lzim zalozenym na vire a nevedomosti. Homosexualita nejde ani naucit, ani vylecit, ani ji vstipit pohadkou, je normalni a i kdyz mensinova, tak je vrozena, dana, nemenna a oznacovani homosexuality za nenormalni je hloupe a omezene.

Cim drive a nenasilne s tim decka prijdou do styku, tim mene se to bude stigmatizovat, tim mene bude predsudku, tim stastnejsi budou vsichni. Pocet homosexualu ve spolecnosti nevzroste, jen ubyde nestastnych dusi, ktere bude spolecnost oznacovat za nenormalni, ubyde neopodstatneneho strachu, ubyde omezencu, kteri si berou patent na to, co se bude oznacovat jako normalni a nenormalni. A ubyde takovych pitomych nazoru, jako jsou na Slovensku, jak zde bylo zmineno, ktere od tech mistnich Ceskych zase nejsou dko vi tak daleko.

Edit: Jeste bych dodal, ze zde naprosto neobhajuji kvalitu te knizky. Necetl jsem ji a muze byt klidne uplne pitoma, debilni a pro deti nevhodna z jinych duvodu. Treba pro prilisnou sexualitu, nebo pokrivene hodnoty. 

Tohle mě zaujalo. Co říkáš na šukání ovcí?

Odesláno

brzděte pánové, dík

nebo máte v budoucnu v plánu rozebírat všechny deviace, co jich obsahuje učebnice psychiatrie? Dejte mi včas vědět, nechám to tady vychladnout

Odesláno

Já su v klidu. Vždyť je to přeci jen pohádka a každé malé dítě ví, že pohádka není telefonní seznam a tudíž, že princové a princezny nejsou, na rozdíl od draka, se kterým tatínek pravidelně dorazí v pátek domů :)

Odesláno (upraveno)

myslim, ze sami psychologove si nejsou jisti, zda je homosexualita ziskana, nebo vrozena.. (teda krome sexuologa uzla, ten vi vsechno)

edt.: svemu synovi bych tu zminenou pohadku rozhodne necetl.

Upraveno uživatelem montemar
Odesláno (upraveno)

Horhe: To je zakonem zakazane. Navic je to trapeni zvirat. Navic si nejsem vedom, ze by na tohle tema byla vedena nejaka spolecenska diskuze.

Secte, kdyz mi chces neco rict, tak mi to rekni a nedeleguj. Chapu, ze kdyz se snazim diskutovat i trochu jinak, nez jen zkratkovite a na zaklade predsudku, a snazim se formulovat co nepresneji, tak to nekomu muze znit nesrozumitelne, nebo dokonce nafoukane, ale to skutecne neni muj problem. Jsem vetsinou obklopen lidmi, kteri jsou daleko chytrejsi a znalejsi, nez ja, takze ucastnit se debaty, aniz bych do ni v argumentacni nouzi vstupoval s berlickami ve stylu Salamounova howna, mi nedela problem.

montemar: To slysim poprve.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Kurwa, teď se mi splašilo editování.

Horhe napsal před chvílí post, jestli si dobře pamatuju

"Deviace. Slyšel jsem slovo deviace? Tady se nikdy neshodneme"

omylem jsem to asi smáznul, když jsem smolil citaci.

Takže odpovídám

Ano, milý Horhe, slyšel jsi správně slovo deviace. Šukání ovcí neboli genitální styk se zvířaty je projevem deviace a pamatuje na něj trestní právo všech vyspělých zemí. Je ti na tom něco nejasné?

Odesláno

Já jenom narážím na to, že např zoofilii se taky nenaučíš, ani neodnaučíš, někomu se to může zdát normální a někomu ne. To je celý.

Odesláno

Horhe: To je zakonem zakazane. Navic je to trapeni zvirat. Navic si nejsem vedom, ze by na tohle tema byla vedena nejaka spolecenska diskuze.

Na tohle ještě zareaguju: Homosexualita snad nebyla zákonem zakázaná? Před dvaceti lety nebo jak je to dlouho bys jí našel v mezinárodní klasifikaci nemocí. Třeba se to za pár let změní, rozběhne se společenská diskuse a vyjde normální pohádka O princovi a ovci.

Odesláno

Na tohle ještě zareaguju: Homosexualita snad nebyla zákonem zakázaná? Před dvaceti lety nebo jak je to dlouho bys jí našel v mezinárodní klasifikaci nemocí. Třeba se to za pár let změní, rozběhne se společenská diskuse a vyjde normální pohádka O princovi a ovci.

Přesně tak :D

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

O Princovi a ovci. A nebude to za pár let ale brzo a nebude to pohádka ale soudnička.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

je to sice citace z lehce pochybnych stranek, ale vcelku s tim souhlasim, jsem linej vymyslet vlastni formulaci

"Příčiny homosexuality se častěji hledají v rovině psychologické než fyziologické a soudí se, že homosexualita není vrozená, ale získaná. Naproti tomu američtí vědci zjistili, že mozek homosexuálních mužů se velmi podobá mozku žen, avšak tento objev je ještě třeba dobře ověřit. Většina psychoterapeutů zastává názor, že homosexuálem se člověk stane v průběhu života a rozhodující je z tohoto pohledu rané dětství. Příčin může být velmi mnoho a těžko se přesně stanovují."

Odesláno

Já jenom narážím na to, že např zoofilii se taky nenaučíš, ani neodnaučíš, někomu se to může zdát normální a někomu ne. To je celý.

No ak ti išlo len o to, tak si mohol použiť napr. ľavorukosť.  

Čo sa týka porovnávania pedofílie/zoofílie/... k homosexualite, tak to je jeden z najbežnejších argumentačných failov. Už tu bolo aj vysvetlené prečo.

Odesláno

No ak ti išlo len o to, tak si mohol použiť napr. ľavorukosť.  

Čo sa týka porovnávania pedofílie/zoofílie/... k homosexualite, tak to je jeden z najbežnejších argumentačných failov. Už tu bolo aj vysvetlené prečo.

ad1. já zpravidla používám manželku

ad2. omlouvám se, jsem pouhý tmář, navíc v tomto oboru nevzdělaný, řídím se pouze svým úsudkem a vychováním

Odesláno

je to sice citace z lehce pochybnych stranek, ale vcelku s tim souhlasim, jsem linej vymyslet vlastni formulaci

"Příčiny homosexuality se častěji hledají v rovině psychologické než fyziologické a soudí se, že homosexualita není vrozená, ale získaná. Naproti tomu američtí vědci zjistili, že mozek homosexuálních mužů se velmi podobá mozku žen, avšak tento objev je ještě třeba dobře ověřit. Většina psychoterapeutů zastává názor, že homosexuálem se člověk stane v průběhu života a rozhodující je z tohoto pohledu rané dětství. Příčin může být velmi mnoho a těžko se přesně stanovují."

Tady je uvedeni zdroje skutecne nutne, aspon abych se zasmali. Tohle je na urovni tvrzeni, ze zeme je placata, svet je 6,5 tisice let stary a zemekoule, pokud je teda nahodou skutecne kulata, coz neni, ale pokud je, tak lezi na hrbete ctyr slonu. Ano, takova tvrzeni se v historii obevila, ale dnes se uz nastesti obhajuji jen na nekolika ultrakonzervativnich skolach ve Statech. Jinak se jim kazdy smeje. Stejne tak tomu, co jsi postnul. Schvalne, co je ten zdroj?

Odesláno (upraveno)

ad2. omlouvám se, jsem pouhý tmář, navíc v tomto oboru nevzdělaný, řídím se pouze svým úsudkem a vychováním

Tmarstvi neni neznalost neceho. To je normalni, kdyz uz jsme u te normalnosti. Tmarstvi je rigidni setrvavani v omylu, odmitani novych poznatku a neochota na zaklade tech poznatku menit sve nazory. Jako deti jsme se bali stareho Bruny, ale na zaklade znalosti a zivotnich zkusenosti jsme se zacali bat spise majora Zemana. Usudek je fajn, ale usudek vytvoreny na zaklade informaci je lepsi.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Homosexuálové jsou mi Putna - ale dneska mě naštvalo, že mi zase přišla vobsílka od PČR, za rychlost do 20 navíc v obci.

SAKRA!!! Celej život nic a teď během půl roku 3x? Je to normální?

Odesláno (upraveno)

Starej Brůna seděl v lavici s otčimem a nebát se ho, prej byla chyba ! :death:

edit.pro Hasňu

Upraveno uživatelem saida
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...