hirsch Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2015 Už jsou domaParáda, gratuluji! Dej vědět jak jsi spokojen s přesností, já jsem nadšenej jak mi jdou stále přesně. Teď jsem si všimnul, jakej jsem udělal překlep v příspěvku #365 samozřejmě že se jednalo o výměnu za keramickou lunetu.....
Jettero Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2015 Paráda, gratuluji! Dej vědět jak jsi spokojen s přesností, já jsem nadšenej jak mi jdou stále přesně. Teď jsem si všimnul, jakej jsem udělal překlep v příspěvku #365 samozřejmě že se jednalo o výměnu za keramickou lunetu.....Zatím jsou fajn ale uvidíme jak dlouho mi vydrží
kuncák7 Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2015 Zatím jsou fajn ale uvidíme jak dlouho mi vydrží Do dalsich,tech definitivnich :-))))
Core Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2015 Koukám že O1 má modifikovanou keramickou lunetu. Já mám na 12 luminiscenční perličku a na fotce výš se zdá že je luminiscenční celý ten trojúhelník...
Jettero Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2015 (upraveno) Mě se v nich na dvojce oběvil nějaký chloupek (viz.vlákno s prodejem) takže teďka se snažím je prodat někomu z Prahy aby si je mohl osobně vyreklamovat.Pokud nikdo nebude mít do zítřka zájem tak je pošlu na reklamaci. Upraveno 16. srpna 2015 uživatelem Jettero
hirsch Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 Já na nich mám velmi dobrou lumi, naprostá spokojenost!
DaveG17 Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Odesláno 23. října 2015 Záleží, s čím to srovnáš. Za mě je ta lumi slabší, než u obyč Seiko pětek. O Monsterech nemluvě (ale ty jsou extrém, vím).
wizard-ov Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Odesláno 26. října 2015 (upraveno) Je fakt, že u Steinhartu se lumi liší model od modelu a to tak,že výrazně. Měl jsem 2x Oceany (vintage a military) a lumi oscilovala od průměrné k bídné. U modrých keramických Oceánů mi zase připadala dobrá...Edit: tak ať Ti vydrží - pokud člověk překousne ten design, tak za ty prachy jsou to skvělé hodinky s hodně dobrým tahem. Upraveno 26. října 2015 uživatelem wizard-ov
Ondrej71 Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Odesláno 26. října 2015 U me byla prave mizerna lumi duvod, ze jsem je po dvou dnech prodal. Byl jsem zvykly z pilotek od Steinhartu ze sviti, a tydle teda nesvitily. Ale treba jsem mel jen smulu na kus
ggrand Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Odesláno 27. října 2015 O1 má prostě lumi na prd. Společně s málo přibližující lupou asi nejvýraznější slabiny. Vedle SKX009 a to 009 nejsou nic extra v téhle třídě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ggrand Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Odesláno 27. října 2015 Lupa je jak u čínských fejků před 5 lety. Dnes to umí i Číňan.
ggrand Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Odesláno 27. října 2015 Tak když už tam ta hrůza je, tak ať je plně funkční.
ggrand Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Odesláno 28. října 2015 Vlevo originál, napravo fejk a stejně blbě přibližuje i O1. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Odesláno 28. října 2015 Nekde se tady pisalo, ze ta lupa od Davosa zvetsuje lepe.
Návštěvník Mitak Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Odesláno 28. října 2015 Prostě to zvětšuje blbě, o mnohem hůř než Rolex anebo třeba i další kopírka Davosa. Proč si to nepřiznat?
Návštěvník YPO Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Odesláno 28. října 2015 (upraveno) Prostě to zvětšuje blbě, o mnohem hůř než Rolex anebo třeba i další kopírka Davosa. Proč si to nepřiznat?bylo by dobrý to vyjádřit v % (zvětšování) x cena (výrobku) ..... možná to úplně za h...o nestojí .... jako jestli by ten rolex za ty prachy neměl zvětšovat víc ..... no Upraveno 28. října 2015 uživatelem YPO
Toblin Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Odesláno 28. října 2015 Ypo Ono, jak to zvetsuje, je vetsine lidi buřt.
Návštěvník Mitak Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Odesláno 28. října 2015 Mně přijde kyklop hnusný i na Rolexech a vlastně nechápu, kdo přišel s tou chujovinou, která zabraňuje odečítání data pod jakýmkoliv jiným úhlem pohledu, než přímým. No date rulez.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se