Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Už jsou doma

Paráda, gratuluji! Dej vědět jak jsi spokojen s přesností, já jsem nadšenej jak mi jdou stále přesně. Teď jsem si všimnul, jakej jsem udělal překlep v příspěvku

#365 samozřejmě že se jednalo o výměnu za keramickou lunetu.....
  • Odpovědi 671
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Paráda, gratuluji! Dej vědět jak jsi spokojen s přesností, já jsem nadšenej jak mi jdou stále přesně. Teď jsem si všimnul, jakej jsem udělal překlep v příspěvku

samozřejmě že se jednalo o výměnu za keramickou lunetu.....

Zatím jsou fajn ale uvidíme jak dlouho mi vydrží :)
Odesláno

Koukám že O1 má modifikovanou keramickou lunetu. Já mám na 12 luminiscenční perličku a na fotce výš se zdá že je luminiscenční celý ten trojúhelník...

Odesláno (upraveno)

Mě se v nich na dvojce oběvil nějaký chloupek (viz.vlákno s prodejem) takže teďka se snažím je prodat někomu z Prahy aby si je mohl osobně vyreklamovat.

Pokud nikdo nebude mít do zítřka zájem tak je pošlu na reklamaci.

Upraveno uživatelem Jettero
  • po měsících...
Odesláno

Záleží, s čím to srovnáš. Za mě je ta lumi slabší, než u obyč Seiko pětek. O Monsterech nemluvě (ale ty jsou extrém, vím).

Odesláno (upraveno)

Je fakt, že u Steinhartu se lumi liší model od modelu a to tak,že výrazně. Měl jsem 2x Oceany (vintage a military) a lumi oscilovala od průměrné k bídné. U modrých keramických Oceánů mi zase připadala dobrá...

Edit: tak ať Ti vydrží - pokud člověk překousne ten design, tak za ty prachy jsou to skvělé hodinky s hodně dobrým tahem.

Upraveno uživatelem wizard-ov
Odesláno

U me byla prave mizerna lumi duvod, ze jsem je po dvou dnech prodal. Byl jsem zvykly z pilotek od Steinhartu ze sviti, a tydle teda nesvitily. Ale treba jsem mel jen smulu na kus

Odesláno

Nekde se tady pisalo, ze ta lupa od Davosa zvetsuje lepe.

Návštěvník Mitak
Odesláno

Prostě to zvětšuje blbě, o mnohem hůř než Rolex anebo třeba i další kopírka Davosa. Proč si to nepřiznat?

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

Prostě to zvětšuje blbě, o mnohem hůř než Rolex anebo třeba i další kopírka Davosa. Proč si to nepřiznat?

bylo by dobrý to vyjádřit v % (zvětšování) x cena (výrobku) ..... možná to úplně za h...o nestojí .... jako jestli by ten rolex za ty prachy neměl zvětšovat víc ..... no

Upraveno uživatelem YPO
Návštěvník Mitak
Odesláno

Mně přijde kyklop hnusný i na Rolexech a vlastně nechápu, kdo přišel s tou chujovinou, která zabraňuje odečítání data pod jakýmkoliv jiným úhlem pohledu, než přímým. No date rulez.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...