number.beast Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2016 To number.beast: V tomto případě není nad možnost vyzkoušet na vlastní ruce. Pokud bych ale trošku zobecnil, vyšel z Tvého popisu, hádám, že na tom tvarem zápěstí budeme podobně. Níže udávám starší foto na zápěstí s obvodem cca 18 cm, šířka nějaký ten milimetr přes 6 cm. (P. S. Ta fotografie sice velikost hodinek lehce zkresluje, ale pro přibližnou představu z bočního pohledu... Jinak i obvod zápěstí kolem 17,5 cm by neměl být problém, mám na sobě vyzkoušeno; osobně bych ale do masivnějšího kousku nešel, tady cítím pomyslnou hranici toho, co mi přijde ještě rozumné, nebo pro mne přijatelné.) Fotografie-0743--.jpg Jistá podobnost tam je. foto mých aktuálních na ruce pro představu. Průměr pouzdra 42 mm, lug to lug 47 mm
walter10 Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2016 Nebo ještě další pohled: One of the key things to notice with the case of the Steinhart Ocean 1 is the notoriously flat lugs. Looking at the watch side-on, you?ll notice that instead of sweeping down to hug the wrist, they go more or less straight out, with only a small down turn. This doesn?t really effect those with a flat wrist, but it does mean that if you have a round wrist which isn?t over 7 inches it can be uncomfortable and not fit that well. Viz https://www.watchitallabout.com/steinhart-ocean-1-watch-review/
number.beast Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 No jo. On má 7.5 inch a má je tak akurát. Ty ploché nožičky...
Panchart Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 (upraveno) Tak jsem se díky jednomu ze zdejších členů zařidil mezi vás, majitele a první dojmy paráda fotil jsem telefonem, tak se omlouvám, foto na zápěstí 19cm Rád nosim tah volnější, ale ne tolik, aby se hodinky protočily. Hodinky jsou bez jakejchkoli škrábanců, to je jen na fotkách Upraveno 31. ledna 2017 uživatelem Panchart
Panchart Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Děkuju a příznaky chronomoru již pociťuji
Panchart Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Děkuju a příznaky chronomoru již pociťuji
tano Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 a proč to sem dáváš čtyřikrát?Pro jistotu, je to jistejsi ...
Ruiz.aw Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 Přesně tak, já potřebuji číst každý příspěvek minimálně 3krát, abych ho pochopil a Pancharte, hodinky ti sedí, ale vyčisti si klávesnici.
Frostie Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 Pro jistotu, je to jistejsi ... Pro gramotné ovšem zcela zbytečné...
siwi Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 Třeba se mu příspěvek jevil jako neodeslaný a přitom už se odeslal. Taky se mi to občas stane a odeslání zopakuji.
Frostie Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 Třeba se mu příspěvek jevil jako neodeslaný a přitom už se odeslal. Taky se mi to občas stane a odeslání zopakuji.To mne také napadlo, ale jen kdyby to bylo dvakrát, krátce po sobě. Ale 4x v rozpětí deseti minut?
Panchart Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 (upraveno) Promiňte, neodesílalo se mi to a pak jsem to neuměl smazat a ta klávesnice neni moje, ale kolegyně a její vlastně taky neni, je to firmy Upraveno 1. února 2017 uživatelem Panchart
Valderek Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 Tak jsem se díky jednomu ze zdejších členů zařidil mezi vás, majitele a první dojmy paráda fotil jsem telefonem, tak se omlouvám, foto na zápěstí 19cm Rád nosim tah volnější, ale ne tolik, aby se hodinky protočily. Hodinky jsou bez jakejchkoli škrábanců, to je jen na fotkách Ať slouží !!! Taky jsem je měl
Panchart Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Neumim fotit a k tomu starym telefonem a ještě keramika a nikdy to neni pěkný, narozdíl od reality
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se