Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To number.beast: V tomto případě není nad možnost vyzkoušet na vlastní ruce. Pokud bych ale trošku zobecnil, vyšel z Tvého popisu, hádám, že na tom tvarem zápěstí budeme podobně. Níže udávám starší foto na zápěstí s obvodem cca 18 cm, šířka nějaký ten milimetr přes 6 cm. (P. S. Ta fotografie sice velikost hodinek lehce zkresluje, ale pro přibližnou představu z bočního pohledu... Jinak i obvod zápěstí kolem 17,5 cm by neměl být problém, mám na sobě vyzkoušeno; osobně bych ale do masivnějšího kousku nešel, tady cítím pomyslnou hranici toho, co mi přijde ještě rozumné, nebo pro mne přijatelné.)

attachicon.gifFotografie-0743--.jpg

Jistá podobnost tam je. foto mých aktuálních na ruce pro představu. Průměr pouzdra 42 mm, lug to lug 47 mm

post-32425-0-00073600-1481129679_thumb.jpg

• Odpovědi 671
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nebo ještě další pohled: 

One of the key things to notice with the case of the Steinhart Ocean 1 is the notoriously flat lugs. Looking at the watch side-on, you?ll notice that instead of sweeping down to hug the wrist, they go more or less straight out, with only a small down turn. This doesn?t really effect those with a flat wrist, but it does mean that if you have a round wrist which isn?t over 7 inches it can be uncomfortable and not fit that well.

ocean1-15-400x288.jpg

Viz https://www.watchitallabout.com/steinhart-ocean-1-watch-review/

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Tak jsem se díky jednomu ze zdejších členů zařidil mezi vás, majitele a první dojmy paráda :clap: fotil jsem telefonem, tak se omlouvám, foto na zápěstí 19cm Rád nosim tah volnější, ale ne tolik, aby se hodinky protočily. Hodinky jsou bez jakejchkoli škrábanců, to je jen na fotkách :eek:

post-47688-0-26047000-1485884493_thumb.jpg

post-47688-0-82491200-1485884503_thumb.jpg

post-47688-0-39621700-1485884512_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Panchart
Odesláno

Uzivej a at dobre slouzi!!

Odesláno

a proč to sem dáváš čtyřikrát?

Pro jistotu, je to jistejsi :)

... :taz:

Odesláno

Přesně tak, já potřebuji číst každý příspěvek minimálně 3krát, abych ho pochopil :eek: a Pancharte, hodinky ti sedí, ale vyčisti si klávesnici.

Odesláno

Pro jistotu, je to jistejsi :)

... :taz:

Pro gramotné ovšem zcela zbytečné... :)

Odesláno

Třeba se mu příspěvek jevil jako neodeslaný a přitom už se odeslal. Taky se mi to občas stane a odeslání zopakuji.

Odesláno

Třeba se mu příspěvek jevil jako neodeslaný a přitom už se odeslal. Taky se mi to občas stane a odeslání zopakuji.

To mne také napadlo, ale jen kdyby to bylo dvakrát, krátce po sobě. Ale 4x v rozpětí deseti minut?

Odesláno (upraveno)

Promiňte, neodesílalo se mi to a pak jsem to neuměl smazat a ta klávesnice neni moje, ale kolegyně a její vlastně taky neni, je to firmy :lol2:

Upraveno uživatelem Panchart
Odesláno

Tak jsem se díky jednomu ze zdejších členů zařidil mezi vás, majitele a první dojmy paráda :clap: fotil jsem telefonem, tak se omlouvám, foto na zápěstí 19cm Rád nosim tah volnější, ale ne tolik, aby se hodinky protočily. Hodinky jsou bez jakejchkoli škrábanců, to je jen na fotkách :eek:

Ať slouží !!! Taky jsem je měl ;)

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...