GSIA79 Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2014 Mrknu se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GSIA79 Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2014 Je usazen naprosto rovně, na cifru není jediné smítko, nebo nedokonalost... to už jsem kontroloval.Chod lunety kontroloval Z. (požádal jsem), taky ok... zatím spokojenost velká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 Všechny šobrky jsou nově lepené - Loctite nr. 243. Při zkracování tahu semusejí nejprve nahřát.Neni treba sroubky nahrivat, staci mit dobry skroubovak, soustredit se na povoleni, aby sroubovak nevyskocil z drazky a tedy vyvinout vetsi tlak pri povolovani...jde to, vlastni zkusenost... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 Páni kolegové, poradíte mi někdo nějaký vhodný řemen na Oceany 1. Rád bych tah občas vystřídal a hadr nechci. Líbil by se mi nějaký karbon a nebo něco s kontrastním prošitím. Jen mám obavy z délky nožiček, aby pak nebyla u pouzdra zbytečně velká mazera. Díky za odpovědi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 Skús Hirsch Knight Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honziskoo Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 má někdo u těhle hodinek upgrade dýnka na dýnko s průhledem? jde to vůbec? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poiko Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 (upraveno) Ahoj, rozhoduji se při koupi SO1 klasicky mezi lunetou s keramikou a hliníkem. Rozdíl po technické stránce je mi jasný. Jde mi to vizuál:) Koukal jsem všude po netu a vykoukal jsem správně, že rozdíl mezi ker a Al je v tom, že ker je lehce do lesklošeda, zatímco Al klasicky matně černá? U fotek hodně záleží na světle. Na některých není rozdíl skoro poznat:-/ Do showroomu chronohopu se boušel nedostanu. Dík Upraveno 30. října 2014 uživatelem poiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 Keramika bude poznat vždycky, ať "plasticky" či leskem. Hliník je prostě hliník. Odpoledne se na facebooku Steinhartu objevilo toto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poiko Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2014 Takže rozdíl mezi ker a Al je v tom, že ker je lehce do lesklošeda a vypadá lehce plastikově, zatímco Al klasicky matně černá? díkes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2014 Ne,tak to není.Keramická luneta se prostě jen více leskne.Je to hladké jako sklo a proto ty indexy jsou v určitém úhlu hůře čitelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poiko Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2014 tak pak už jedna otázka - černá je na obou zhruba stejná? podle fotek právě vypadá ta keramika lehce do šeda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2014 Ne,tak to není.Keramická luneta se prostě jen více leskne.Je to hladké jako sklo a proto ty indexy jsou v určitém úhlu hůře čitelné.Tak,tak.Vem keramiku a neblbni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poiko Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2014 chci to nosit s hnědou kůží, proto je důležitý, jestli je ker. luneta do šeda, nebo do černa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2014 chci to nosit s hnědou kůží, proto je důležitý, jestli je ker. luneta do šeda, nebo do černaJe to prostě normálně černé, jen se to hodně leskne.Šedá tam rozhodně není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A10 Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 na stránkách výrobce se http://www.steinhartwatches.de/en/OCEAN-1-BLACK,14.html jsou nově fotografie tohohle modelu s gumou přímo protenhle model, nevypadá to špatně. Ale co mě překvapilo, že výrobce v popisu už neuvádí na že sklíčko je vybaveno antireflexem? to lehce navyklává moje rozhodnutí koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Ta guma je teda extra paskvil. Už gumu na Tudorech jsem nechápal, ale tohle je ještě dál v absurdnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Ta guma je teda extra paskvil. Už gumu na Tudorech jsem nechápal, ale tohle je ještě dál v absurdnosti. Máš pravdu, předsedo.A ta jejich keramická luneta je prostě nějaká divná. Hliník se k nim hodí víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2015 Pročítám toto vlákno, protože stále zápasím s myšlenkou, zda u mých Ocean 1 black vyměnit hliníkovou lunetu za keramickou? Udělal někdo z vás tenhle krok a jaké má dojmy? Díval jsem se na stránky Steinhart, cena je 30 Eur, netušil jsem že luneta má zadní stranu samolepící. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2015 Co se výměny týče, přehazoval jsem teď coke za pepsi a byl to docela boj. Jinak na ocean one black mám keramiku a jsem spokojeny jako želva. Kupoval jsem tenkrát i hliníkovou, ale pochybuji, že se kdy dostane na hodinky. Keramika je úžasná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2015 To jsem potřeboval slyšet. Zítra si pro ně jedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se