Kostra Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Tak jsou doma:-) Spokojenost veliká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poiko Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 ... že jsem stihnul poslední kousek...tak to máš asi ty moje:) měl jsem je tam objednané už od podzimka. koupil jsem mezitím tady na foru TH, takže jsem nakonec stornoval objednávku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Počítám, že jich měli víc, ono přece jen dostat z jednoho exempláře poslední, by byla asi fuška:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Gratuluju ke krásným hodinkám Při takových čekacích dobách z nich musí být radost dvojnásobná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bcmike Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 Gratulace a vítej v klubu Steinů. Akorát jsi si je v té radosti a spěchu nasadil na druhou ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 Siwi: Čekal jsem na ně přesně 40 hodin, to zase nění taková hrůza bcmike: Sakra a ony se hodinky nosí na levé? Jestli jo, tak dělám už tak 25 let něco špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 (upraveno) Tak jsou doma:-) Spokojenost veliká Bude více fotek? Co keramická luneta někde sem četl,že prý hůř čitelná oproti hliníkovce. Hoď foto pls společně s OVM Upraveno 15. května 2014 uživatelem quest987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 Keramická luneta je velmi příjemné překvapeni. Strašně špatně se to fotí, ale v reálu mi připadá dobře čitelná a nepůsobí tak zvláštně jako na většině fotek. Přikládám pár neumělých iPhone rychlocvaků:-) Z toho modrého antireflexního odrazu viditelného na poslední fotce v kyklopu sedím na prdeli už 24 hodin, je tam skoro pořád a je boží:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 (upraveno) díky, zajímave do comba. Přemyšlím jestli se to nějak netluče. Ale asi ne, Ocean One jsou takový uhlazenější a OVM díky barvě indexů víc tool. Upraveno 15. května 2014 uživatelem quest987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 (upraveno) Toš taky jsem si říkal, jestli už nejsem magor, když si kupuju druhé v podstatě stejné hodinky:-) Ale OVM budu šetřit a z blacků plánuju udělat opravdové tooly a vyzkoušet co snesou:-) Myslím, že jim bude obouchání a patinka z nošení náramně slušet. Upraveno 15. května 2014 uživatelem Kostra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 já to vidím naopak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 Tak co Ondro, jaké jsou první dojmy? Doufám, že helmu můžu nechat příště doma:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 Tak co Ondro, jaké jsou první dojmy? Doufám, že helmu můžu nechat příště doma:-)Helma nebude nutná Dojmy? Hodne vysoka kvalita zpracování, od cifru přes lunetu a její chod az po tah. Účinný AR, háže pekne modre záblesky. Kyklop zvětšuje jak ma. Jedine lumi mi přijde slabší, ale to bude tím ze jsem zvyklý na Seika a těm to asi úplne konkurovat nemůže, pokud se lumi týká Uvidíme jak budou slunečné dny, světla je dnes pomalu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 To jsem rád:-) A s Moonama dle mého ideální kombo a do kila se ještě vejde pár kousků pro radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 Koukám, že jich měl Kubson nějak povícero kousků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 To jsem rád:-) A s Moonama dle mého ideální kombo a do kila se ještě vejde pár kousků pro radost. Presne tak Koukám, že jich měl Kubson nějak povícero kouskůA za den se všechny prodaly .. Těžce nedostatkové zboží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 Já nevím, že si ti lidi raději nekoupili pořádné hodinky:-D:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 Presne tak A za den se všechny prodaly .. Těžce nedostatkové zbožíto jo. Jsou pěkný líbí se mi ta Keramická luneta, ale táhne mě to za Ocean One Vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 to jo. Jsou pěkný líbí se mi ta Keramická luneta, ale táhne mě to za Ocean One VintageTy jsou taky parádní. Naživo jsem je jeste nevidel ale na fotkách se mi líbí moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se