Moty Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června @warann Vyzkoušel sem GPT a ani prd, krom toho, že jsem zjistil, že to je Srnčík čínský (Hydropotes inermis)
warann Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června (upraveno) @Moty jdes na to dobre. Ale ne, je to Kabar pizmovy a pointa je v AJ. Ale uznavam, je to uz cely trochu na hrane lustitelnosti. Upraveno 4. června uživatelem warann
Moty Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června před 2 minutami, warann napsal: @Moty jdes na to dobre. Ale ne, je to Kabar pizmovy a pointa je v AJ. Ok, ten snrčík má totiž taky takový zuby zahnutý
tommasini Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června Právě teď, tommasini napsal: deer a eel = deeler ??? aha, tak jsem úplně mimo.
Moty Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června před 4 minutami, warann napsal: @Moty jdes na to dobre. Ale ne, je to Kabar pizmovy a pointa je v AJ. Cajk, už to mám
Moty Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června před 1 minutou, tommasini napsal: deer a eel = deeler ??? To zvíže anglicky je jinak a eel je první 1
warann Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června (upraveno) před 1 minutou, tommasini napsal: aha, tak jsem úplně mimo. Nejsi, naopak. Tim uhorem zacni a … Moty byl rychlejsi. Upraveno 4. června uživatelem warann
warann Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června Mimochodem jsem netusil, ze takovyhle potvory vubec existujou.
tommasini Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června Tak už taky vím, díky za postrčení. No jo, je na něm 1
warann Odesláno 30. června Nahlásit Odesláno 30. června Něco soft (když jsou ty prázdniny). Nvm č. 3.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se