Campino Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února před 34 minutami, kundalini napsal: AD Teplice Slušná cenamali by tak stáť v retaile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kundalini Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února před 21 minutami, Campino napsal: Slušná cenamali by tak stáť v retaile záleží na AD jako všude. Když kupuješ auto tak ti u stejný značky někde dají slevu, 5%, někde 10% a někde si tě ani nevšimnou a totální ignorace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února před 29 minutami, kundalini napsal: záleží na AD jako všude. Když kupuješ auto tak ti u stejný značky někde dají slevu, 5%, někde 10% a někde si tě ani nevšimnou a totální ignorace. To je pravdaony stáli v retaile 2020 4.800,- a vtedy ti dal AD možno aj “vďaka” corone -18%, dnes vieš, keď máš nákupnú históriu dostať u SK AD tak 10%, ak si príliš otravný tak možno 12, aj to nie na všetko… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrunoK Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února (upraveno) A ako je to vo Viedni s AD? Zvažujem kúpu 210.30.44.51.01.001. a rozmýšľam či to risknúť v Ostrave u AD, alebo v Zlíne... Upraveno 21. února uživatelem BrunoK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kundalini Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února před 19 minutami, Campino napsal: To je pravdaony stáli v retaile 2020 4.800,- a vtedy ti dal AD možno aj “vďaka” corone -18%, dnes vieš, keď máš nákupnú históriu dostať u SK AD tak 10%, ak si príliš otravný tak možno 12, aj to nie na všetko… Pro mě smůla, že zrovna na moony dostanu slevu jen 13%. Ale člověk nesmí být nenažraný Ale když můžou být akcionáři tak proč ne i já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února před 9 hodinami, kundalini napsal: Pro mě smůla, že zrovna na moony dostanu slevu jen 13%. Ale člověk nesmí být nenažraný Ale když můžou být akcionáři tak proč ne i já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aston Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února před 15 hodinami, kundalini napsal: Pro mě smůla, že zrovna na moony dostanu slevu jen 13%. Ale člověk nesmí být nenažraný Ale když můžou být akcionáři tak proč ne i já Presne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února AD TepliceJestli myslíš Provazníka, tak ten není AD. Jinak obvykle dával i 30%. Proto taky už není AD A nenošené moony na prodej tady máme víc lidí, jenom mi to vždycky přijde blbé, psát to jinam než do prodejní sekce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kundalini Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února před 2 hodinami, Tichus napsal: Jestli myslíš Provazníka, tak ten není AD. Jinak obvykle dával i 30%. Proto taky už není AD A nenošené moony na prodej tady máme víc lidí, jenom mi to vždycky přijde blbé, psát to jinam než do prodejní sekce... Vim, prostě historicky ho beru jako AD Ostatně vím jaké tam mám razítko Mě by zajímal termín nenošené moony...to je co...něco jako nenošené trenýrky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Vim, prostě historicky ho beru jako AD Ostatně vím jaké tam mám razítko Mě by zajímal termín nenošené moony...to je co...něco jako nenošené trenýrky?V zásadě jo. Ono to označení je docela všeříkající. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kundalini Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Před hodinou, Tichus napsal: V zásadě jo. Ono to označení je docela všeříkající. Tak já nenošený trenýrky neviděl. Jen vypraný a ty nejsou nenošený. Pokud jsou nenošený, nejsou za dobrou cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Jediny co te omlouva je, ze ses z Mostu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února V 21. 2. 2024 v 19:49, EpsteinBarr napsal: Ale ved ja to nerozporujem. Normalne som sa opytal, ktory AD ti dal -19%. V 21. 2. 2024 v 19:50, kundalini napsal: AD Teplice před 6 hodinami, Tichus napsal: Jestli myslíš Provazníka, tak ten není AD. Jinak obvykle dával i 30%. Proto taky už není AD A nenošené moony na prodej tady máme víc lidí, jenom mi to vždycky přijde blbé, psát to jinam než do prodejní sekce... před 4 hodinami, kundalini napsal: Vim, prostě historicky ho beru jako AD Ostatně vím jaké tam mám razítko No, já myslím, že @kundalini je nejen z Mostu, ale navíc ducha mdlého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kundalini Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února před 58 minutami, Bert napsal: Elita No, já myslím, že @kundalini je nejen z Mostu, ale navíc ducha mdlého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 29. února Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února před 9 hodinami, kundalini napsal: No ty jo, chtěl bych být AD a Ty ke mě přijít, já bych Ti třeba v dobré vůli, nebo ve slabé chvíli nabídnul nějakou hodně nadstandardní cenu a Ty jsi mě pak zařezával... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 29. února Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února Ty seš Lojza, tyhle interní věci bys neměl sdělovat takhle veřejně. Pokud to někdo chce vědět a bude naléhat a trochu se znáte a chceš mu to sdělit a tak dále a tak dále, tak k tomu použij SZ! Mohlo by se lehce stát, že budeš poslední, kdo takovou nabídku měl šanci využít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. února Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února Přátelé, vzhledem k tomu, jakou míru idiocie kundalini prokázal i v jiné , paralelně jdoucí komunikaci, nemá cenu mu sem psát vzkazy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se