L6000 Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 Dobrý den , máte někdo zkušenosti nebo alespoň informace o strojku s označením 2867 od výrobce Prim ? Připadá mi jako by výrobce tajil o co jde , tekže očekávám nějaké šméčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 L6000 - jednak je tady trochu nepopulární označovat produkty MPM jako výrobce Prim, ale hlavně by stačilo nejdřív zadat hledání odpovědi tady na fóru - tento kalibr se již řešil. V "českých Primkách", je tak použit pravděpodobně stejný kalibr Seagull jako ve "švýcarských Lobinni" - rozvržení registrů i způsob provedení ciferníku napovídá, že se sekají někde v číne ve velkém podle jedné šablony... a je taky zřejmé, že pod značkou Lobinni je prodávali jistě stále se ziskem za poloviční cenu, než za jakou jsou nabízeny pod českou hlavičkou.... https://www.dhgate.com/product/switzerland-lobinni-men-watches-luxury-brand/529929609.html#seo=WAP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 Přesunuto tam, kam patří. Tedy do čínských hodinek. Aspoň jsem si to mohl v novém prostředí fóra vyzkoušet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHRONOGRAF1 Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 Řešil jsem s manažerkou z PRIMU, koupi hodinek Prim. Bylo mi vysvětleno, že Seagul a další čína je směr kterým se PRIM bude nadále ubírat kvůli ceně atd... čili koupě PRIM číny za evropskou cenu jsem odmítl. A koupil si omegy, inu co naplat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 13. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2021 V 14. 6. 2021 v 11:23, CHRONOGRAF1 napsal: Řešil jsem s manažerkou z PRIMU, koupi hodinek Prim. Bylo mi vysvětleno, že Seagul a další čína je směr kterým se PRIM bude nadále ubírat kvůli ceně atd... čili koupě PRIM číny za evropskou cenu jsem odmítl. A koupil si omegy, inu co naplat.. Mohl jsi s manželkou zajít do jiného PRIM a koupit hodinky za evropskou cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 13. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2021 Manzelka vs. manazerka a jaky to hned chytne jiny podtext ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 13. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2021 před 27 minutami, Xenomorfus napsal: Manzelka vs. manazerka a jaky to hned chytne jiny podtext ;-). Tak záleží kdo kupuje a kdo platí. Taky mohli skončit na jiné ceně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHRONOGRAF1 Odesláno 13. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2021 před 6 hodinami, revue gt napsal: Mohl jsi s manželkou zajít do jiného PRIM a koupit hodinky za evropskou cenu. Něco mi uniklo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 13. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2021 Jo, uniklo Elton vs. Prim ,dost hořlavé vlákno. Hledej šmudlo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se