chief Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2024 Have a great AR day Sent from my iPhone using Tapatalk
Arthur N. Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2024 mam hlad a obed nikde, tak si fotim hodinky
Kostra Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2024 Už nejsem OWG.... První rychlocvak....Moc hezké, gratulace velikáJá dnes FXD, nějak mi přirůstají k ruce:-)
nazdarhodiny Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2024 Na Sylvestra jsem sahnul po necem odolnejsim a uz zustaly na ruce
hightower Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2024 Bral jsem je ze zvědavosti (rozuměj na plech ve 2 ráno) ale jsem mile překvapen. Můj první titan a zatím spoko až na ty otisky prstů všude. Hezky lehoučké, příjemně nositelné hodinky. Výtky zatím akorát ta origo guma a korunka je opravdu mrňavá, se svýma buřtama s ní dost bojuju
VladimírH Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2024 Na Štědrý večer jsem je po dlouhé době nasadil, a už tam zůstaly
DarylVanHorne Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2024 před 12 minutami, Gustaf napsal: Dneska sem je vzal na svah.... Kde si ničíš lyže? Já tam vidím víc hlíny, než sněhu Jinak ty Uniony se ti fakt moc povedly
Prochy68 Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2024 @Gustaf oba dva kousky co máš jsou parádní
RadekB Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2024 před 5 minutami, Gustaf napsal: Dneska sem je vzal na svah.... Jsou super! Teď jsem se na ně díval na YT.
Gustaf Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2024 @DarylVanHorne Krkonoše...mimo sjezdovku bída, ale sjezdovka cajk a skoro bez lidí. Pro rodinnou lyzovacku ideál. @Prochy68 @RadekB děkuji vám....jj pro mě teď super combo....
DarylVanHorne Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2024 před 5 minutami, Gustaf napsal: @DarylVanHorne Krkonoše...mimo sjezdovku bída, ale sjezdovka cajk a skoro bez lidí. Pro rodinnou lyzovacku ideál. @Prochy68 @RadekB děkuji vám....jj pro mě teď super combo.... Ale já je chválil taky
Gustaf Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2024 Před hodinou, DarylVanHorne napsal: Ale já je chválil taky Děkuji mockrát i tobě..... tím víc si toho vážím, že ses připomněl
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se