kaktusář Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ATOM Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Nicolas02 Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
chief Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2024 Have a great AR day Sent from my iPhone using Tapatalk
Vit Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2024 LÜM-TEC B19 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Arthur N. Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2024 mam hlad a obed nikde, tak si fotim hodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kostra Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2024 Už nejsem OWG.... První rychlocvak....Moc hezké, gratulace velikáJá dnes FXD, nějak mi přirůstají k ruce:-)
Spok Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nazdarhodiny Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2024 Na Sylvestra jsem sahnul po necem odolnejsim a uz zustaly na ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
hightower Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2024 Bral jsem je ze zvědavosti (rozuměj na plech ve 2 ráno) ale jsem mile překvapen. Můj první titan a zatím spoko až na ty otisky prstů všude. Hezky lehoučké, příjemně nositelné hodinky. Výtky zatím akorát ta origo guma a korunka je opravdu mrňavá, se svýma buřtama s ní dost bojuju Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VladimírH Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2024 Na Štědrý večer jsem je po dlouhé době nasadil, a už tam zůstaly Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jumbo Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2024 Dneska sem je vzal na svah.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DarylVanHorne Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2024 před 12 minutami, Gustaf napsal: Dneska sem je vzal na svah.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kde si ničíš lyže? Já tam vidím víc hlíny, než sněhu Jinak ty Uniony se ti fakt moc povedly
Greenhornik Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2024 Lima Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Prochy68 Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2024 @Gustaf oba dva kousky co máš jsou parádní
RadekB Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2024 před 5 minutami, Gustaf napsal: Dneska sem je vzal na svah.... Jsou super! Teď jsem se na ně díval na YT.
Gustaf Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2024 @DarylVanHorne Krkonoše...mimo sjezdovku bída, ale sjezdovka cajk a skoro bez lidí. Pro rodinnou lyzovacku ideál. @Prochy68 @RadekB děkuji vám....jj pro mě teď super combo....
DarylVanHorne Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2024 před 5 minutami, Gustaf napsal: @DarylVanHorne Krkonoše...mimo sjezdovku bída, ale sjezdovka cajk a skoro bez lidí. Pro rodinnou lyzovacku ideál. @Prochy68 @RadekB děkuji vám....jj pro mě teď super combo.... Ale já je chválil taky
Gustaf Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2024 Před hodinou, DarylVanHorne napsal: Ale já je chválil taky Děkuji mockrát i tobě..... tím víc si toho vážím, že ses připomněl
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se