FiXilVer Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2024 před 3 hodinami, Kid_A napsal: Dobre jim davas:) Na bezky by som si ich asi nezobral, ale pri lyzovani nevidim velmi problem.. Kazdopadne o mesiac budem u Blancpain na navsteve Manufaktury, tak keby co, mozem im ich tam rovno nechat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2024 před 1 minutou, FiXilVer napsal: Na bezky by som si ich asi nezobral, ale pri lyzovani nevidim velmi problem.. Kazdopadne o mesiac budem u Blancpain na navsteve Manufaktury, tak keby co, mozem im ich tam rovno nechat To zni jako ukazkovy customer engagement. poradne si to uzij:) tesim se na report! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2024 před 7 minutami, Kid_A napsal: To zni jako ukazkovy customer engagement. poradne si to uzij:) tesim se na report! Diky jasne nafotim vsetko co mi dovolia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2024 před 2 minutami, FiXilVer napsal: Diky jasne nafotim vsetko co mi dovolia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2024 Integrovany tah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beer Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2024 (upraveno) fakt zajímavé Omegy Upraveno 19. února 2024 uživatelem Beer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2024 Duograph z polovice 40. rokov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2024 Na každý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2024 před 4 hodinami, hightower napsal: Dobře ty, taky o nich nějakou dobu přemýšlím, ale pořád mě láká spíš mechanický chrono. Ale kdyby se tu válely v inzerci za desítku jako se zrovna válejí ty větší, neváhal bych. Ty větší se mi ale nelíbí tvarem. Vzhledem k tomu, že už vím, že máš úplně stejnou ruku (až na ty moje opičí chlupy) tak už vím, že mi sednou, vzhledem k tomu, že tobě taky sedí dokonale. Tah k nim nemáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2024 Ať jenom nekecám, Ich auch Seiko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hightower Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2024 před 6 minutami, Jiří Sedlák napsal: Dobře ty, taky o nich nějakou dobu přemýšlím, ale pořád mě láká spíš mechanický chrono. Ale kdyby se tu válely v inzerci za desítku jako se zrovna válejí ty větší, neváhal bych. Ty větší se mi ale nelíbí tvarem. Vzhledem k tomu, že už vím, že máš úplně stejnou ruku (až na ty moje opičí chlupy) tak už vím, že mi sednou, vzhledem k tomu, že tobě taky sedí dokonale. Tah k nim nemáš? Ha, až mě omrzí, vím komu napsat Mně se ty větší taky nezamlouvají. Tah k nim samozřejmě je ale chtěl jsem na ně zkusit zase něco jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2024 Dnes Certina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2024 před 37 minutami, hightower napsal: Ha, až mě omrzí, vím komu napsat Mně se ty větší taky nezamlouvají. Tah k nim samozřejmě je ale chtěl jsem na ně zkusit zase něco jiného. Napiš určitě. Ty Murphy od tebe jsou super, nemám jiný hodinky, který choděj takhle. Sice +7, ale tak moc konstantních 7, až se mi tomu nechce věřit. Natažené, nenatažené, nošené i odložené furt +7. Nátah je taky super efektivní, poctivě hodinky střídám a tyhle si beru jen když nehrozí manuální činnost. Co je mám se ještě nezastavily, dokonce jsem ještě nehýbal ručkama, stačí jednou za 3 dny na 21 sekund vytáhnout korunku. A jak se někteří rozplývají, že jim quartz skáče přesně po indexech, tak tohle přesně trefuje i ty malý čárky mezi. 3hz stroj, vteřiny rozdělený na 3 části a fakt ty čárky ta vteřinovka trefuje. Za mě dokonalý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2024 Zatim jsem nezjistil jakou maji power reserve… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2024 digi… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2024 12 hours ago, AKUC said: pekné sú ... Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 před 8 hodinami, jenik77 napsal: digi… Ty máš tolik krásnejch hodinek a tohle je takovej masakr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 @AndyAaron- Nejak to ted tocis. Ale same pekne kousky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hightower Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 před 10 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Napiš určitě. Ty Murphy od tebe jsou super, nemám jiný hodinky, který choděj takhle. Sice +7, ale tak moc konstantních 7, až se mi tomu nechce věřit. Natažené, nenatažené, nošené i odložené furt +7. Nátah je taky super efektivní, poctivě hodinky střídám a tyhle si beru jen když nehrozí manuální činnost. Co je mám se ještě nezastavily, dokonce jsem ještě nehýbal ručkama, stačí jednou za 3 dny na 21 sekund vytáhnout korunku. A jak se někteří rozplývají, že jim quartz skáče přesně po indexech, tak tohle přesně trefuje i ty malý čárky mezi. 3hz stroj, vteřiny rozdělený na 3 části a fakt ty čárky ta vteřinovka trefuje. Za mě dokonalý. Jsem rád, že ti dobře slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se