Lukáš3 Odesláno 21. února 2024 Nahlásit Odesláno 21. února 2024 Dneska na novým náramku ze strapcode... Díky za doporučení @Pozorovatel, fakt stojí za to Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Georgeisin Odesláno 21. února 2024 Nahlásit Odesláno 21. února 2024 Tak. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 21. února 2024 Nahlásit Odesláno 21. února 2024 Yema nebo co.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pozorovatel Odesláno 21. února 2024 Nahlásit Odesláno 21. února 2024 před 1 hodinou, Lukáš3 napsal: Dneska na novým náramku ze strapcode... Díky za doporučení @Pozorovatel, fakt stojí za to Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak to jsem rád, že jsi spokojený sedne jim to
Campino Odesláno 21. února 2024 Nahlásit Odesláno 21. února 2024 Prehodene na tah Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jan7 Odesláno 21. února 2024 Nahlásit Odesláno 21. února 2024 před 1 minutou, Campino napsal: Prehodene na tah Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zrovna dneska jsem říkal známému, že mě jeden člen na fóru rozčiluje nádhernýma Zenithkama. A už je to tu zas.
ouskavl Odesláno 21. února 2024 Nahlásit Odesláno 21. února 2024 Osmičky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Balthus Odesláno 21. února 2024 Nahlásit Odesláno 21. února 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Campino Odesláno 21. února 2024 Nahlásit Odesláno 21. února 2024 před 12 minutami, Jan7 napsal: Zrovna dneska jsem říkal známému, že mě jeden člen na fóru rozčiluje nádhernýma Zenithkama. A už je to tu zas. Ak to má byť pochvalatak ďakujem
Jan7 Odesláno 21. února 2024 Nahlásit Odesláno 21. února 2024 před 7 minutami, Campino napsal: Ak to má byť pochvalatak ďakujem Samozřejmě. Jsou perfektní.
paya01 Odesláno 21. února 2024 Nahlásit Odesláno 21. února 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chorche Odesláno 21. února 2024 Nahlásit Odesláno 21. února 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Akam Odesláno 21. února 2024 Nahlásit Odesláno 21. února 2024 Před hodinou, ouskavl napsal: Osmičky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ty sou špica
lukasb515 Odesláno 21. února 2024 Nahlásit Odesláno 21. února 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jackie Treehorn Odesláno 21. února 2024 Nahlásit Odesláno 21. února 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chronopetr Odesláno 21. února 2024 Nahlásit Odesláno 21. února 2024 před 6 hodinami, Dokusan napsal: Yema nebo co.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. V té současné záplavě hodinek s integrovanými tahy mi tyto přijdou nejvíce své a cool!
chief Odesláno 21. února 2024 Nahlásit Odesláno 21. února 2024 Out for justice Sent from my iPhone using Tapatalk
bluman Odesláno 21. února 2024 Nahlásit Odesláno 21. února 2024 16 hours ago, kaktusář said: prostě jsi časem dosáhl blažené harmonie - máš dokonalé hodinky v dokonalém hávu... třeba toho taky jednou dosáhnu nevíme! Diky moc, ano, tieto k tomu maju hodne blizko. Tu preskocila iskra na prvy pohlad a bolo hned jasne, ze kupujem No k uplnej dokonalosti mi u nich predsa len chyba nejaky ten mm naviac, 39 vidim ako svoj ideal. I ked to by uz potom mozno neboli tak pohodlne. Uvidime, ak sa dockam obdobnych modrych DJ, aj ked tie su az 41 a maju nadbytocny datum. Vacsie OP su zas bez fluted lunety a nemaju 3-6-9. Mal by som mozno skusit aj 39 expy, no tie zas nie su v modrej.. No nic, ved cesta je ciel . Zatial rozhodne moje najoblubenejsie a najcastejsie na ruke.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jaroslav Jára Odesláno 22. února 2024 Nahlásit Odesláno 22. února 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se