M@chino Odesláno 30. července 2024 Nahlásit Odesláno 30. července 2024 vintage Challenge a tematické čtivo … 3 2
kaktusář Odesláno 31. července 2024 Nahlásit Odesláno 31. července 2024 poslední dobou rád nosím hodinky, na nichž nejde přečíst čas...
ATOM Odesláno 31. července 2024 Nahlásit Odesláno 31. července 2024 před 1 minutou, horskjan napsal: Stále stejně... ty jsou vyborneee
horskjan Odesláno 31. července 2024 Nahlásit Odesláno 31. července 2024 Právě teď, ATOM napsal: ty jsou vyborneee Díky Už přes čtvrt roku, od koupě tady, nejdou z ruky... Dlouho se mi nestalo, aby mi hodinky takhle sedly
ATOM Odesláno 31. července 2024 Nahlásit Odesláno 31. července 2024 před 33 minutami, horskjan napsal: Díky Už přes čtvrt roku, od koupě tady, nejdou z ruky... Dlouho se mi nestalo, aby mi hodinky takhle sedly Ja na ne kdysi koukal za vylohou hodinarstvi, ted nevim jestli to bylo v Olomouci, nebo Brne :), no to je jedno, ale v te kolekci Seiko tam uplne zarily. Proste takove jine Seika. Na zivo se mi velmi libily.
Kupa54 Odesláno 31. července 2024 Nahlásit Odesláno 31. července 2024 Ten origo pásek (zdráhám se napsat řemen) je naprosto tragický. Už se těším, jak ho přehodím za vhodnější.
mlsoun1 Odesláno 31. července 2024 Nahlásit Odesláno 31. července 2024 před 54 minutami, tomtur napsal: Nádhera
JanP Odesláno 31. července 2024 Nahlásit Odesláno 31. července 2024 DJ 41 Sent from my iPhone using Tapatalk
Pozorovatel Odesláno 31. července 2024 Nahlásit Odesláno 31. července 2024 před 3 hodinami, lassie napsal: Dobrá kombinace. Odkud je ten strap?
horskjan Odesláno 31. července 2024 Nahlásit Odesláno 31. července 2024 před 3 hodinami, ATOM napsal: Ja na ne kdysi koukal za vylohou hodinarstvi, ted nevim jestli to bylo v Olomouci, nebo Brne :), no to je jedno, ale v te kolekci Seiko tam uplne zarily. Proste takove jine Seika. Na zivo se mi velmi libily. No, mě dlouho Alpinisty obecně míjely - líbily se mi, ale nijak jsem neměl potřebu je pořídit. Až teď na jaře to všechno zapadlo, chtěl jsem nakonec jen tyto nebo SARB017 a jsem rád, že první se objevily "Glaciery"... Sehnal a nechal jsem vyměnit korunku s "S" a plné dýnko právě ze SARB017, mám k nim dva tahy, modrý tropic a jsou to mé definitivky A jo, asi na tom něco je, že tak nějak z nabídky Seiko svým způsobem vyčnívají... Naživo a hlavně na přímém světle jsou nádherný. Hromada radosti za pár korun (vzhledem k jiným kouskům tady a konec konců i u mě doma)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se