Radek124 Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna @bluman Za mě teda jednoznačně "modrá" 3 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna před 47 minutami, Radek124 napsal: @bluman Za mě teda jednoznačně "modrá" Jsou TOP, já se pořád zdráhám je jít hodit na ruku, protože mu je jasné, že mě to zase bude stát vatu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Toz ktere dneska vzit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Biko baví. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Vypadá to opět na pěkný letní den 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Před hodinou, ATOM napsal: Toz ktere dneska vzit CWC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna před 10 minutami, mlsoun1 napsal: CWC Obcas je to rozhodovani tezke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna před 6 minutami, ATOM napsal: Obcas je to rozhodovani tezke Chápu,jsou pěkné obojeMám po více kousků,ale ranní volba je vždy stejnáJen když učím,tak je sundám a nasadím jiné.Většinou Mováda a zase jsem koupil Xemex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Starý Tagy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Tož pěkný den přeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Loštice Vlčice Žadlovice,zpět Loštice za fenama 16 km a pořád nemá dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Dnes takto 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna včera dnes zítra 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Myslel jsem si, ze to mam relativně pod kontrolou. Po návštěvě Koskomu si začínám pohravat s myšlenkou, že to rozpustim a vrátím se primárně k jedné znacce-Fortis. Ach jo, asi blbej napad, ale,........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laroaz Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Já dnes taky Fortis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laroaz Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna před 15 minutami, kuncák7 napsal: Myslel jsem si, ze to mam relativně pod kontrolou. Po návštěvě Koskomu si začínám pohravat s myšlenkou, že to rozpustim a vrátím se primárně k jedné znacce-Fortis. Ach jo, asi blbej napad, ale,........ Máš tam úterý místo čtvrtka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna před 21 minutami, laroaz napsal: Máš tam úterý místo čtvrtka Jojo vím, ale jak mám němčinu rád, tak neumím dny v týdnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se