kaktusář Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října před 4 hodinami, mlsoun1 napsal: Pěkné to máte děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října (upraveno) před 3 hodinami, LovecK napsal: Ve stylu Super Karle! před 5 hodinami, kaktusář napsal: furt se to postupně rozbaluje Tys měl mít nick Mičurin. ----------------------------------------- Já furt BIATEC Upraveno 8. října uživatelem Vit 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října Pracovní leštěnky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října @Kostra jasan že kabelka je červená, to auto tak vypadá, když si vedle něj stoupnu... díkec, ředitelu... @Vit Díky, Víte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franklin Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října Nečakaný prírastok…dnes na ruke prvý krat 6 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října před 2 hodinami, Vit napsal: Super Karle! Tys měl mít nick Mičurin. ----------------------------------------- Já furt BIATEC díky, ale věhlasu mičurina asi - zatím se zdá - nedosáhnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října Tyto nikdy nezklamou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října taky prima den dnes 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října Stejne jsou ty s uchem dobry… 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října Novej přírůstek a za mě podařený. Jen vyfotit to neumím 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry01 Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října před 22 minutami, MíraMíra napsal: Novej přírůstek a za mě podařený. Jen vyfotit to neumím blahopreju!! zajimavy kousek takove f.p.journe pro chude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října (upraveno) před 28 minutami, jenik77 napsal: blahopreju!! zajimavy kousek takove f.p.journe pro chude Je to přesně jak píšeš, ale stojí to pár švestek a vypadá to fakt hezky. U mě rozhodlo to, že můj monogram je M.D., což nemaj každý hodinky na cifru. A díky. Upraveno 8. října uživatelem MíraMíra 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hattori Seiko Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října Chuť na něco sladkého Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se