ouskavl Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 Fotky jsou včerejší, ale to nikdo nepozná když jsou bez datumu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 Čekání na knedlíčky, už to voní z kuchyně... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 ozdobenej....jdu si dát 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasb515 Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 před 7 hodinami, childe napsal: Pěkný to máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 před 7 hodinami, kaktusář napsal: Docela Ti sluší.Nedivím se Tvým ženám,že se jim líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 Konečně horká vana a tekutá dobrota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 před 53 minutami, mlsoun1 napsal: Docela Ti sluší.Nedivím se Tvým ženám,že se jim líbí nojo, ale všude mě tlačí mě se jinak mtg líbí prinipielně všechny, proto jsem do nich šel... ale prostě nejsou úplně pro mě, jsou na tvou ruku, ne na mou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 Před hodinou, mlsoun1 napsal: Pěkný to máš já budu mít taky cosi oranžového zanedlouho, tak jsem zvědav...a není to proto, abych nebyl pozadu, ale prostě se to sešlo, toužil jsem po další etě v rámci zbavování seiko kalibrů.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 před 1 minutou, kaktusář napsal: nojo, ale všude mě tlačí mě se jinak mtg líbí prinipielně všechny, proto jsem do nich šel... ale prostě nejsou úplně pro mě, jsou na tvou ruku, ne na mou Ano,na mé sedí lépe.Ale jak na ně nevidím,tak je tu problém. Ale po stránce designu jsou to krásné a pěkně vybavené hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 před 6 minutami, kaktusář napsal: já budu mít taky cosi oranžového zanedlouho, tak jsem zvědav...a není to proto, abych nebyl pozadu, ale prostě se to sešlo, toužil jsem po další etě v rámci zbavování seiko kalibrů.. Tak to se těším na nový kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 Trocha vánoční svěžesti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 před 1 hodinou, mlsoun1 napsal: Tak to se těším na nový kousek budou to levné švýcarské hodinky, které tady různě proběhly: Zeno Watch Basel Navy Diver Retro 465N-a5M - a je tu na foru jedna velmi negativní recenze já se prostě ujímám ošklivejch hodinek... k vánocům asi patří starost o chudáčky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 před 1 hodinou, mlsoun1 napsal: Ale jak na ně nevidím no - jsou fotogenické - takže já je dycky vyfotím a pak jdou dolů, ha ha... a beru si lhc, ty jsou nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se