junior300 Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna před 29 minutami, tikzot napsal: Luxus fotka Dik Ale radsej by som mal tvoje luxus kukacky, nez luxus fotku. Nie, ze by som mal nieco proti Seamastrom.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna Jeste z rana 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna A tak jo, asi se na to dá zvyknout Ale jo, jde to, nosím je skoro nonstop od prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schaschek Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna před 6 hodinami, ABCDE napsal: Chvilku jsem na to fotku nechápavě zíral, než jsem si uvědomil, že jde zřejmě o Reversa. Napadly mě dokonce i nějaký hipsterský sluneční hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna Dvě milované značky 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Divers Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna Sinnsucht 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna Chvilku jsem na to fotku nechápavě zíral, než jsem si uvědomil, že jde zřejmě o Reversa. Napadly mě dokonce i nějaký hipsterský sluneční hodinky Já si prvně říkal proč má na ruce starodávný pouta A abych jen netlachal,tak večerní svačinka Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tezafishing Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna Nějak ty dámský hodinky úplně nemusím. Seiko želvy jsou pro mě zatím top volba 3 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna před 13 hodinami, AndyAaron napsal: Jeste z rana Krásné fotky. před 9 hodinami, Juraj11 napsal: Já si prvně říkal proč má na ruce starodávný pouta A abych jen netlachal,tak večerní svačinka Sent from my iPhone using Tapatalk Krásná moravská snídaně. ------------------------------- Orient WorldTimer 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip eM Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna (upraveno) Dneska v odstínu burgundy.. Upraveno 28. ledna uživatelem Filip eM omlouvám se ;) 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna @ABCDE - Pecka Chtel jsem zelený hodinky,to se povedlo. Škoda,že jsem den před koupí objednal uz jiné zelené,teď budu jak vodník 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Kolik mají průměr? Na té ruce vypadaj dosti monstrózně . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna @Corvus corone corone 44mm a su dost vysoke, co tiez prispieva k otickej objemnosti, ale inak krasne hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Říkal jsem si, že budou velké . A ano, i na fotce vypadají super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Leden..10°C a "azuro". 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna opravené hodinky dorazily, děkuji @Jeronimo -vi mám radost 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se