junior300 Odesláno 27. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2025 před 29 minutami, tikzot napsal: Luxus fotka Dik Ale radsej by som mal tvoje luxus kukacky, nez luxus fotku. Nie, ze by som mal nieco proti Seamastrom..
patprom Odesláno 27. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2025 A tak jo, asi se na to dá zvyknout Ale jo, jde to, nosím je skoro nonstop od prosince 2022
schaschek Odesláno 27. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2025 před 6 hodinami, ABCDE napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Chvilku jsem na to fotku nechápavě zíral, než jsem si uvědomil, že jde zřejmě o Reversa. Napadly mě dokonce i nějaký hipsterský sluneční hodinky
Vladar91 Odesláno 27. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2025 Dvě milované značky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Divers Odesláno 27. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
chief Odesláno 27. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2025 Sinnsucht Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 2
Juraj11 Odesláno 27. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2025 Chvilku jsem na to fotku nechápavě zíral, než jsem si uvědomil, že jde zřejmě o Reversa. Napadly mě dokonce i nějaký hipsterský sluneční hodinky Já si prvně říkal proč má na ruce starodávný pouta A abych jen netlachal,tak večerní svačinka Sent from my iPhone using Tapatalk 1
Tezafishing Odesláno 27. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2025 Nějak ty dámský hodinky úplně nemusím. Seiko želvy jsou pro mě zatím top volba Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 3
kaktusář Odesláno 28. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Vit Odesláno 28. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2025 před 13 hodinami, AndyAaron napsal: Jeste z rana Krásné fotky. před 9 hodinami, Juraj11 napsal: Já si prvně říkal proč má na ruce starodávný pouta Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A abych jen netlachal,tak večerní svačinka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk Krásná moravská snídaně. ------------------------------- Orient WorldTimer Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Filip eM Odesláno 28. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2025 (upraveno) Dneska v odstínu burgundy.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. ledna 2025 uživatelem Filip eM omlouvám se ;) 4 1
Pivas Odesláno 28. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2025 @ABCDE - Pecka Chtel jsem zelený hodinky,to se povedlo. Škoda,že jsem den před koupí objednal uz jiné zelené,teď budu jak vodník Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Corvus corone corone Odesláno 28. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2025 Kolik mají průměr? Na té ruce vypadaj dosti monstrózně .
junior300 Odesláno 28. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2025 @Corvus corone corone 44mm a su dost vysoke, co tiez prispieva k otickej objemnosti, ale inak krasne hodinky.
Corvus corone corone Odesláno 28. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2025 Říkal jsem si, že budou velké . A ano, i na fotce vypadají super.
Spok Odesláno 28. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Prochy68 Odesláno 28. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Stodic Odesláno 28. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2025 Leden..10°C a "azuro". Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
kaktusář Odesláno 28. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2025 opravené hodinky dorazily, děkuji @Jeronimo -vi mám radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se