Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 59,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

2127

• Akam

1425

• Vit

1272

• kaktusář

1113

Odesláno (upraveno)
před 48 minutami, Vit napsal:

Mít je na ruce, furt mě honí mlsná ...

Tyhle Jesenky mě stály nejvíc peněz a úsilí je sehnat ze všech mých hodinek co jsem kdy měl, vyráběly se jen chvíli jako tzv. “limited run”

IMG_2715.jpeg

Upraveno uživatelem Tomak
  • Like 3
  • Dát hlas 2
Odesláno

Blond, James Blond

Dneska takové malé dobrodružství s pišišvorem, vlastně už je mu 13 😅

Přišel domů ze školy ještě před obědem. Už v docela bídném stavu, a červený jak rak. Hned jsme věděli, alergie na Ořechy. Manželka s dcerou rozklíčovali, že mu přibalili prej omylem, 1 datel s peanut butter ke svačině. Stačil jsem manželce 2x poděkovat 😂😂 a už jsme frčeli směr Bulovka.

Tady malá lapálie, dětská pohotovost otvírá až od 16h. Tak néé asi 🙈

Po menším tracku jsme našli dětskou ambulanci, kdesi nahoře vzadu barák s anténami.

Jinak ta pohotovost je hned u cesty, když se jede ze spoda do toho táhlého kopce, tak někde v půlce. 

Syn je alergický, tak to většinou i pozná, a většinou preventivně nejí. Tady to nějak nevyšlo.

Máme rozlišené takové troje příznaky:

1. Lehce někde zavadí o ořech, a má prášek (trochu bolí břicho). Vyjímečně 
  2. Naskáčou větší červené skvrny po celém těle + je mu špatně. Tohle už je na pohotovost a na alergickou injekci. (Měl jen jednou ve 2 letech, když jsme tímto Alergii objevili) 
  3. V batůžku má vždy s sebou aplikátor, jehlu EpiPen (zatím nikdy nepoužil). Je to na vážnější stavy těžkého dýchání, dušení, šoku apod. Má to pro jistotu vždy u sebe jako pojistku. Plus jednu máme u sebe i my rodiče.

Dneska jsme to zvládli, po injekci pomalu barva zmizela. Tentokrát si ho u paní doktorky 2h pro jistotu nechali. Večer už vypadal OK.

A má kontrolu za 2 dny u své doktorky + ještě prášek během dne. Pak už to bude asi úplně OK.

Tak si jdu bez oběda, unavenej trochu odpočinout

🏥 🤪🫶

IMG_8747.jpeg

IMG_8766.jpeg

• Like 4
  • Sad 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...