nizkotucnytvaroh Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května Béčka jsem dal do zástavy a putování zahájeno! Díky @Jirka19 6 1
Vortex-Tempus Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května Na ruku som som si ich nedal takze je to skor co mate v ruke… Girard-Perregaux La Esmeralda Tourbillon. Cena je takmer pol miliona Eur. Nespominam si ze by som niekdy v ruke drzal nieco tak drahe. O dizajne mozme diskutovat ale uroven hodinarskeho umenia je dych beruca… Pokochal som sa a odisiel s klucenkou mojej oblubenej znacky… 4 5
Radek124 Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května Doslova pár sekund před příchodem velkého černého mraku 4 3
DarylVanHorne Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května Dlouho jsem tu s ničím neotravoval a tak, když jsem konečně jinde, než doma, nebo v práci... No a teď koukám, že jsem o 12h mimo No, do teď mi to nevadilo, tak na to dlabu 4
Salamaster Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května (upraveno) před 3 hodinami, Vortex-Tempus napsal: Na ruku som som si ich nedal takze je to skor co mate v ruke… Girard-Perregaux La Esmeralda Tourbillon. Cena je takmer pol miliona Eur. Nespominam si ze by som niekdy v ruke drzal nieco tak drahe. O dizajne mozme diskutovat ale uroven hodinarskeho umenia je dych beruca… Pokochal som sa a odisiel s klucenkou mojej oblubenej znacky… Ruce by se mi asi pořádně třásly Upraveno 27. května uživatelem Salamaster
Vortex-Tempus Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května před 6 minutami, Salamaster napsal: Ruce by se mi asi pořádně třásly Ruky sa mi netriasli ale pocit to bol zvlastny… bolo toho viac. Napriklad Flying Bridges Turbillon za nejakych 160k Eur. 4 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se