mlsoun1 Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června před 14 minutami, Ondrej71 napsal: Nevyměnil, tyhle už mám dlouho. Namísto Expů přišlo něco jiného Vím,že je máš delší dobu.Prostě jsem to musel napsat
mlsoun1 Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června před 11 minutami, nickolas napsal: Sekne jim ten řemínek.Nezvažoval jsi modrého krokouše?
nickolas Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června před 1 minutou, mlsoun1 napsal: Sekne jim ten řemínek.Nezvažoval jsi modrého krokouše? Čoveče modrou asi ne. Maximálně něco do šeda, ale ta černá k tomu sedí jak má.
mlsoun1 Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června před 1 minutou, nickolas napsal: Čoveče modrou asi ne. Maximálně něco do šeda, ale ta černá k tomu sedí jak má. Černá je prostě klasika a fakt jim sluší.Jsem prostě na barvičky.Ale kdysi jsem dal modrého krokodýla na colty s bílým cifrem a vypadalo to dobře.S tou šedou si nejsem jist,aby to nevypadalo moc stroze.Ale záleží na odstínech dané šedé.Být tam větší rozteč nožiček,tak bych Ti poslal modrouše.Když žil ještě Henryk,tak mi udělal modrého a mám ho pořád schovaný v trezoru.
R4B4 Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června před 45 minutami, kuncák7 napsal: Chvilku u mě zůstanou. Ta oranžová jim sekne
R4B4 Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června před 12 minutami, Kid_A napsal: Skvely hodinky To Ti upřímně věřím 1
Kid_A Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června před 6 minutami, R4B4 napsal: To Ti upřímně věřím proste takovy pamy pro lidi, co nemaj ruku jako Sly:)) 1
mlsoun1 Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června Tož nakonec jsem neodolal a zase je vzal do lesa 7 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se