childe Odesláno 14. června Nahlásit Odesláno 14. června Před hodinou, mlsoun1 napsal: To je dobře,daruji Ti na ně nový černý tah Černý plastový tah (abych nepřišel o tu nízkou hmotnost) už na ně nějakou dobu mám doma, ale ještě jsem se nedonutil k přehození
mlsoun1 Odesláno 14. června Nahlásit Odesláno 14. června před 8 minutami, childe napsal: Černý plastový tah (abych nepřišel o tu nízkou hmotnost) už na ně nějakou dobu mám doma, ale ještě jsem se nedonutil k přehození Přesně ten,je vyšší….ale elegantní
Prochy68 Odesláno 14. června Nahlásit Odesláno 14. června V Luzickejch ani borůvka, ale Kokořínsko to je jinej level
MíraMíra Odesláno 14. června Nahlásit Odesláno 14. června před 3 hodinami, mlsoun1 napsal: Super,moc se mi líbíTo je nějaký microbrand? Díky, Jj. https://www.martindesignwatches.com Pán původem z SK. Hodinky za mě fakt super a navíc logo obsahuje přesně moje iniciály, takže nebylo co řešit.
mlsoun1 Odesláno 14. června Nahlásit Odesláno 14. června před 10 minutami, MíraMíra napsal: Díky, Jj. https://www.martindesignwatches.com Pán původem z SK. Hodinky za mě fakt super a navíc logo obsahuje přesně moje iniciály, takže nebylo co řešit. Díky za info,mrku na toVypadá to fakt dobře.
FantasticFabio Odesláno 14. června Nahlásit Odesláno 14. června Při čištění bazénu , jsou potápky potřeba…… sice mám po kolena vody….ale nikdy nevím , jak hluboko můžu ještě klesnout 2
FantasticFabio Odesláno 14. června Nahlásit Odesláno 14. června Sice jsou to Štajny ale šla po nich jako by to byly nejmiň ….. nevim co, třeba chleba s uzeným, k tomu hořčici a křen….. k tomu studený pívo 2 1
bluman Odesláno 14. června Nahlásit Odesláno 14. června @mlsoun1 je to celkom challenge cvaknut tu cervenu na remienku i sportak 2
mlsoun1 Odesláno 14. června Nahlásit Odesláno 14. června před 9 minutami, bluman napsal: @mlsoun1 je to celkom challenge cvaknut tu cervenu na remienku i sportak Ale moc jsi mne a určitě nejenom mne potěšil.Super fotečkaMoc díky 1
mlsoun1 Odesláno 14. června Nahlásit Odesláno 14. června před 53 minutami, FantasticFabio napsal: Sice jsou to Štajny ale šla po nich jako by to byly nejmiň ….. nevim co, třeba chleba s uzeným, k tomu hořčici a křen….. k tomu studený pívo Ještě že to není žádný zabiják.V poslední době i zde v okolí je plno hadů
FantasticFabio Odesláno 14. června Nahlásit Odesláno 14. června před 2 minutami, mlsoun1 napsal: Ještě že to není žádný zabiják.V poslední době i zde v okolí je plno hadů Mlaďounká byla slečna…… hadí 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se