bluman Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června a nech len neplevelim, tie moje spominane OP 36, asi moje celkovo najoblubenejsie hodinky 3 1
mlsoun1 Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června před 12 minutami, bluman napsal: @mlsoun1 tak lahvova 12ka vravis, jo? Alespon Plzen? JasněVychovával mne strýc s tetičkou a pokud si pamatuji,tak musela být zelená lahev a myslím si,že to byla 12 2
mlsoun1 Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června před 23 minutami, bluman napsal: No, obcas tu mam dlhsie absencie . Tych 36 je na mojich 19-19,5cm uz dost na hrane. Jako, tie 36 OP-cka nosim velmi rad, pohodlie je ozaj super. Ale je fakt ze mi obcas pridu moc male, hlavne ked na ruke striedaju nejake 40-42 . So zelenou su ale len bicolory v zltom zlate, s ciernym resp. "slate" alebo bielym cifrom. Vyrobenych bolo len 500ks pre japonsky trh. Teraz uz ale neviem ci 500 za kazdu farbu alebo obe spolu. Už mám 23 cm packu a menší hodinky vypadají humorně,ale nosit je budu nadále kvůli pohodlí.Standardně nosím vše 44+ Další věcí je i ta hmotnost daných hodinek.Ráno jsem nasadil LHC a to byl šok a už jsem se těšil na menší kousek.Takže si jeden říká,nebraň se tomu Jsem na čekačce na SD a říkám si jen tak pro sebe.Neděláš chybu?
FantasticFabio Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června před 25 minutami, mlsoun1 napsal: JasněVychovával mne strýc s tetičkou a pokud si pamatuji,tak musela být zelená lahev a myslím si,že to byla 12 Je to tak! Bylo to nejen u 12 …. Když sem přinesl dědovi pivo 10 ze sámošky a bylo v hnědý flašce , byl dost rozmrzelej ….hned se ptal: Zelený neměli?!?! 1
bluman Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června 4 minutes ago, FantasticFabio said: Je to tak! Bylo to nejen u 12 …. Když sem přinesl dědovi pivo 10 ze sámošky a bylo v hnědý flašce , byl dost rozmrzelej ….hned se ptal: Zelený neměli?!?! Hmm, ja si pamatam pravy opak. Otec kupoval hnede, vravel, ze v zelenej sa pivo skor pokazi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se