DarylVanHorne Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června před 54 minutami, Jarett napsal: Lipno … Kdepak jsi? To fotíš s GoPro? Kameru nemám, tak jen takhle. Po roce na ruce. Už to tak prostě mam. K moři jedině Monstra Chudinský na to vždy musí dlouho čekat, ale jsou to jediné hodinky, které snesou prostě všechno. Vodu, písek, alkohol... A až mi žralok ukousne ruku, někdo ho chytí a vyndá mu z bříška Monstra, určitě budou fungovat 1 2
Jarett Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června před 33 minutami, DarylVanHorne napsal: Kdepak jsi? To fotíš s GoPro? Kameru nemám, tak jen takhle. Po roce na ruce. Už to tak prostě mam. K moři jedině Monstra Chudinský na to vždy musí dlouho čekat, ale jsou to jediné hodinky, které snesou prostě všechno. Vodu, písek, alkohol... A až mi žralok ukousne ruku, někdo ho chytí a vyndá mu z bříška Monstra, určitě budou fungovat Jsme na Cookových ostrovech v Pacifiku ... fotím na iPhone, na který mám diving pouzdro s předsádkou pro focení ve vodě 3 2
Jeronimo Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června Po dlouhé době bylo potřeba trochu odpustit 4 5
Radek124 Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června (upraveno) Na arílové změny letního počasí dnes vitamín Bé Upraveno 24. června uživatelem Radek124 3 3
DarylVanHorne Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června před 2 hodinami, Jarett napsal: Jsme na Cookových ostrovech v Pacifiku ... fotím na iPhone, na který mám diving pouzdro s předsádkou pro focení ve vodě Tak užívej. Já "trapný" Egypt, ale na super relax je to úžasný. Teď jsem vylezl z moře a jdu do baru... 2
DarylVanHorne Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června Když se ptali, jesli nějaký výlet, tak říkám ANO, ale něco, kde jsem nebyl a kam bych chtěl. Mám to tu projeté od ElAlameinu, přes Alexandrii, Káhiru, Sakkáru, Memphis až po Karnak, Luxor Asuán. Tak jsem delegátovi řekl, že bych chtěl vidět pohřebiště velryb, ale odmítám vstávat před 8h Chudák ani neví, kde to je... Jako tam bych fakt chtěl, ale od Rudého Moře je to kurva daleko - leda letadlo, nebo helikoptéra 1
DarylVanHorne Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června A už začínám být "podezřele veselý" 2 1 1
FantasticFabio Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června před 6 hodinami, Divers napsal: Vypadaj jako funglofky super pozdro - optika ! Fotečka dýnka ? 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se