Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 61,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

2129

• Akam

1438

• Vit

1323

• kaktusář

1173

Odesláno
před 21 hodinami, Vir napsal:

20250624_122221.jpg

Jo, dobré nářadí, to používal i Vittorio Brambilla při štelování svého vozu March F1 :D. Hned jsem na March v barvách Beta vzpomněl.

Brambilla.jpg.8b05d38ac9c339c76d04b9bd5142bf16.jpg

• Like 3
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)
V 24. 6. 2025 v 8:34, DarylVanHorne napsal:

Kameru nemám, tak jen takhle. Po roce na ruce. Už to tak prostě mam. K moři jedině Monstra 👍 Chudinský na to vždy musí dlouho čekat, ale jsou to jediné hodinky, které snesou prostě všechno. Vodu, písek, alkohol... A až mi žralok ukousne ruku, někdo ho chytí a vyndá mu z bříška Monstra, určitě budou fungovat 😂

To by pak byly hodinky s příběhem jak bejk !! :default_biggrin: 
Ale bacha, po drinkování nelézt do moře, stoupne sebevědomí a chuť si při náhodném setkání se žralokem ho pohladit .... :default_biggrin: 
Jinak si užívej 👍.

Upraveno uživatelem milomac
Odesláno
před 3 hodinami, AndyAaron napsal:

Mit psa je desna vyhoda. Clovek stiha východy slunce :)
fa53cbf5da7ad1e0a0c622d64432340a.jpg

V prostatické fázi se obejdeš bez psa a taky budeš stíhat východy slunce. Nicméně přeji a doporučuji, zůstat u toho psa :) 

citiz.jpg

• Like 4
Odesláno
před 4 minutami, DarylVanHorne napsal:

Šup s nima do vody❗ Aspoň takhle...

IMG-20250625-WA0007.jpeg

IMG_20250625_125505977_HDR.jpg

Trošku jsem zaspal sezónu, bazén se už napouští, pak už jen vylovit žáby a můžu 😁

Odesláno
Právě teď, Filip eM napsal:

Trošku jsem zaspal sezónu, bazén se už napouští, pak už jen vylovit žáby a můžu 😁

Já nemám bazén, ale mám aspoň Monstra. Já vlastně ani nechtěl na dovolenou, ale Monstra byla smutná, že jsem je dlouho nevyvětral. 11 měsíců hybernace v pelíšku, a prosili, ať je zase vezmu k moři. Tak jsem jim udělal radost. A ony dělají radost mně. Ten oranžový cifra je prostě pecka, když jako pozadí je modré moře, nebo bazén. Už je zase miluju a toto léto si je sám na ruku častěji... Slibuju. Fakt. Jsou nedoceněný a jsou boží 😍 

Hele jak jim to sluší... 🥰

IMG_20250625_130505092_HDR.jpg

• Like 3
  • Dát hlas 2
Odesláno
Právě teď, DarylVanHorne napsal:

Já nemám bazén, ale mám aspoň Monstra. Já vlastně ani nechtěl na dovolenou, ale Monstra byla smutná, že jsem je dlouho nevyvětral. 11 měsíců hybernace v pelíšku, a prosili, ať je zase vezmu k moři. Tak jsem jim udělal radost. A ony dělají radost mně. Ten oranžový cifra je prostě pecka, když jako pozadí je modré moře, nebo bazén. Už je zase miluju a toto léto si je sám na ruku častěji... Slibuju. Fakt. Jsou nedoceněný a jsou boží 😍 

Hele jak jim to sluší... 🥰

IMG_20250625_130505092_HDR.jpg

Máš to moc pěkné ! Ale uznej, jsi li uznalý.. pokud se ti po zamrzlém cifru projde tučňák... Tak se ti do tepla zase tak moc nechce 🙄

IMG20250625120858.jpg

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...