FantasticFabio Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července před 7 minutami, Zohan napsal: Aquis Chorvácko ?
Klub300 Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července Moje jediné titanovky nebyly vysněné, ale mám je rád čím dál víc 3
FantasticFabio Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července Nejsou to potápky věhlasného názvu, ale mám je fuck moc rád…. 8 1
Zohan Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července před 57 minutami, FantasticFabio napsal: Chorvácko ? Ano , ano
Ivanhoe34 Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července paratrooper strap... novy zazitok z pohodlnosti 10
Radek124 Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července Seventies z podkrušnohoří v letní džungli 11 1
bluman Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července 7 hours ago, FantasticFabio said: Jojakojó , to je jedna možnost, ovšem poměrně namáhavá…. Jesi by nebylo jednodušší, je odložit a počkat až to datum bude štimovat s datumem v kalendáři….. ale to odloučení ….. to bude nápor na psychiku len bacha, neodkladat do winderu! 1
Tomak Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července před 4 hodinami, Kupa54 napsal: Odpolední pohoda v kavárně. A jak hodnotíš “chybějící” T ?
bluman Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července Dnes som namiesto farebneho zladenia volil radsej trochu pestrejsiu farebnost. (Inymi slovami: chybaju mi kuwa este ruzove letne hodziny Alebo je to lososova, ci marhulova? Musim sa zeny opytat.. Ale salmon dial znie tusim trochu lepsie ako ruzovy ) 6 2
Jarett Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července (upraveno) před 7 hodinami, rekib1 napsal: Francouzská Polynésie? Ano, BoraBora Upraveno 2. července uživatelem Jarett 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se