DarylVanHorne Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna V tom vedru je Cola s ledem nejlepší... Ehm 3
DarylVanHorne Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna Kdo mi zatajil, že vlaky jsou tak moc super? Místo na nohy, skoro žádní lidé, protože ti idioti stojí ve svých plechovkách v kolonách na dálnici a ještě musí být střízliví, zatímco já se tu větu, koukám na Netflix a piju Colu 5 3
Radek124 Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna @DarylVanHorneA co teprve když můžeš jít na škopka pěškobusem… 4 1
petr.73 Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna (upraveno) Dnes Seiko Upraveno 12. srpna uživatelem petr.73 3
kuncák7 Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna Tak jsem bez nich vydržel tři dny a koupil je znovu. Sice v jiné barevné kombinaci, ale i tak.....
Vit Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna před 22 hodinami, kuncák7 napsal: Tak na takovéhle fotky nemám, i kdybych se snažil sebevíc. Jak z " obyčejných" hodinek udělat skvost snadno a rychle. Přeháníš, ale potěšil jsi mě, děkuju. ----------------------------------------------- CERTINA DS First 5
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se