Emiliano Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září před 2 hodinami, zatorak napsal: ️️️️️ Pěkný NATO, co je to prosím zač? 1
zatorak Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září před 25 minutami, Emiliano napsal: Pěkný NATO, co je to prosím zač? Je to strap z Tudor Black Bay 1
nizkotucnytvaroh Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září před 9 minutami, Monolith napsal: Včera jsem na ty nové Ultry koukal, jsou dokonalé. Jestli pořízeny, gratuluji!
Monolith Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září 12 minutes ago, nizkotucnytvaroh said: Včera jsem na ty nové Ultry koukal, jsou dokonalé. Jestli pořízeny, gratuluji! Ano a diky, uz mi delaji radost pres 2 mesice. Co tak pozoruji, tak jsou tu snad zatim jedine na foru. A potvrzuji, ze jsou opravdu super.
chief Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září On 9/3/2025 at 9:48 AM, kaktusář said: tyhle hodinky jsou antistresové, protože zahlédnout čas je téměř nemožné a tak člověk může zůstat v klidu, všechno stíhá Ta olivova je Top Ja svoje prodal, prave, ze uz jsem na ne nevidel
kaktusář Odesláno 5. září Nahlásit Odesláno 5. září před 9 hodinami, chief napsal: Ta olivova je Top Ja svoje prodal, prave, ze uz jsem na ne nevidel no, já plánuju je vytunit o pozitivní displej z pozitivních rangemanů, ha ha a případně to střídat 1
Roland Sands Odesláno 5. září Nahlásit Odesláno 5. září (upraveno) před 17 hodinami, Filip eM napsal: Omega pracovní týden se nám blíží ke svému konci Moje starý moony... ani jsem netušil že jsou v letošním kalendáři Upraveno 5. září uživatelem Roland Sands
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se