DarylVanHorne Odesláno 21. září 2025 Nahlásit Odesláno 21. září 2025 Ne, těchto se nevzdám. I po tolika letech mi stále dělají velkou radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 3
DarylVanHorne Odesláno 21. září 2025 Nahlásit Odesláno 21. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Vit Odesláno 21. září 2025 Nahlásit Odesláno 21. září 2025 CERTINA Cascadeur Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1 1
bobi Odesláno 21. září 2025 Nahlásit Odesláno 21. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
tikzot Odesláno 21. září 2025 Nahlásit Odesláno 21. září 2025 Jsem fakt vděčný a rád, že žijeme v normální době … Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11
octaviakk007 Odesláno 21. září 2025 Nahlásit Odesláno 21. září 2025 Tri mesiace som nemal na ruke iné hodinky. Myslím, ze je to rekord. Robia mi radosť. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10 1 3
Jackie Treehorn Odesláno 21. září 2025 Nahlásit Odesláno 21. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12 2
Vit Odesláno 22. září 2025 Nahlásit Odesláno 22. září 2025 CERTINA Cascadeur Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Snekofon Odesláno 22. září 2025 Nahlásit Odesláno 22. září 2025 Pohodové první podzimní ráno... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
kaktusář Odesláno 22. září 2025 Nahlásit Odesláno 22. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 13 1
lukasb515 Odesláno 22. září 2025 Nahlásit Odesláno 22. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
tm80 Odesláno 22. září 2025 Nahlásit Odesláno 22. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AlfGS Odesláno 22. září 2025 Nahlásit Odesláno 22. září 2025 Dnes takto ( na vlně Omegy ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Prochy68 Odesláno 22. září 2025 Nahlásit Odesláno 22. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Vortex-Tempus Odesláno 22. září 2025 Nahlásit Odesláno 22. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
Mason-Mac Odesláno 22. září 2025 Nahlásit Odesláno 22. září 2025 před 20 hodinami, Prochy68 napsal: Koukám že jsme se pohybovali ve stejných mistech . Jen podle zábradlí nejsem schopen rozklíčovat odkud to máš foceny. Napovis? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Popova skála. Zdravil jsem se s jedním holohlavým šlaperem jak jsem slézal z vyhlídky, nebyls to náhodou ty? 1
Prochy68 Odesláno 22. září 2025 Nahlásit Odesláno 22. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Prochy68 Odesláno 22. září 2025 Nahlásit Odesláno 22. září 2025 před 46 minutami, Mason-Mac napsal: Popova skála. Zdravil jsem se s jedním holohlavým šlaperem jak jsem slézal z vyhlídky, nebyls to náhodou ty? Oholenou hlavu mám, ale vzhledem k tomu, že to byl.zacatek a byl jsem ještě při smyslech tak bych docela tvrdil, že jsem nikoho nepotkal . A magora s hodinkama na každý ruce bys určitě zaregistroval . Já tipoval že to je foceny z popovky, ale to zábradlí mě tam nesedelo. 2
tommasini Odesláno 22. září 2025 Nahlásit Odesláno 22. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 1
Tomak Odesláno 22. září 2025 Nahlásit Odesláno 22. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se