mlsoun1 Odesláno 19. října Nahlásit Odesláno 19. října před 2 hodinami, kaktusář napsal: už vadne... Krása 2 1
Filip eM Odesláno 20. října Nahlásit Odesláno 20. října Košula na prezidenta, hodinky na Bonda a kafe… jooo kafe na dědu Komárka … 3 3 1
FantasticFabio Odesláno 20. října Nahlásit Odesláno 20. října před 14 hodinami, WEIDER napsal: Dnešné strihanie stromov. Na ruke G-Shock Jseš si jistej ? s těma Géčkama…. Pokud si nefotil ruku někoho jiného 1
nazdarhodiny Odesláno 20. října Nahlásit Odesláno 20. října (upraveno) @kaktusář nadhera! jen ty Steiny si u tebe nepamatuju - to je neco noveho? Ja do zimniho rana vytahnul poradny budik Upraveno 20. října uživatelem nazdarhodiny preklep 5
kaktusář Odesláno 20. října Nahlásit Odesláno 20. října před 5 minutami, nazdarhodiny napsal: nadera! jen ty Steiny si u tebe nepamatuju - to je neco noveho? no, to je takovej typickej chronomagorskej příběh. koupil jsem je před dvěma lety v chronošopu, po čase je prodal tady kolegovi (@childe) , pak se mi po nich zastesklo, tak jsem si koupil další :)))) a ty jsem jak jinak po čase prodal... a ted mi childe prodal ty moje původní, protože si možná pořídí místo nich něco jiného... ale teď už zůstanou u mě, mám je rád, jdou přesně, kvalita zpracování je super, poměr cena výkon etc... takže je teď střídám s willardama a dělám, že už nic nechci (mám teď útlum quartzu) 2
kaktusář Odesláno 20. října Nahlásit Odesláno 20. října akorát mi dělá problém váha orig. kovotahu... (to je pro mě jediná vada hodinek, pokud nepočítám výtku problematiky homage) je to samozřejmě esteticky optimální, ale po max dvou hodinách musí dolů, je mi to nepříjemné (stejnej problém mám s orig. tahem limes), tak tam cpu lehčí druhovýrobu nebo kožku/nato... 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se