STRKKT Odesláno 3. listopadu Nahlásit Odesláno 3. listopadu Po čase v kanceláři a po čase Tudor Ranger 79950, tentokrát na plátěném řemínku. 9 1
FantasticFabio Odesláno 3. listopadu Nahlásit Odesláno 3. listopadu Youngtimery s průměrem 36 ….. používám spíš jako oblekovky ale měl sem chuť je vytáhnout na denní světlo …. 9 3
EpsteinBarr Odesláno 3. listopadu Nahlásit Odesláno 3. listopadu Po dlhom case som ich vzal na vzduch. 13 1 2
nazdarhodiny Odesláno 3. listopadu Nahlásit Odesláno 3. listopadu Vyjimecne jsem je vytahl, k riflím a kosili ujdou. Hezky z kazde strany trochu jina barvicka 10
Toblin Odesláno 3. listopadu Nahlásit Odesláno 3. listopadu Od místního borce, z prodejního vlákna, kde ležely příliš dlouho. Jsem nadšený! 10 1
Klub300 Odesláno 3. listopadu Nahlásit Odesláno 3. listopadu před 16 hodinami, Gustaf napsal: Jakou mají výšku? Já koukal na ty v automatu, ale při výšce 14,4mm na 40mm pouzdře mě asi chuť přešla. Rozměry jsou: Průměr pouzdra: 39 mm Tloušťka pouzdra: 12,1 mm Délka (lug to lug): 46 mm Šířka stěžejky (lug width): 19 mm Prudce nositelé 3 1
Kupa54 Odesláno 3. listopadu Nahlásit Odesláno 3. listopadu Hýříte tady barvami podzimu a u nás buď prší, nebo mrholí 8 2
Gustaf Odesláno 3. listopadu Nahlásit Odesláno 3. listopadu před 37 minutami, Klub300 napsal: Rozměry jsou: Průměr pouzdra: 39 mm Tloušťka pouzdra: 12,1 mm Délka (lug to lug): 46 mm Šířka stěžejky (lug width): 19 mm Prudce nositelé Tjn...to je ideální. V automatu je to peklo...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se