FantasticFabio Odesláno pondělí v 15:47 Nahlásit Odesláno pondělí v 15:47 před 5 hodinami, nazdarhodiny napsal: Vyjimecne jsem je vytahl, k riflím a kosili ujdou. Hezky z kazde strany trochu jina barvicka Taková paráda by se měla vytahovat častěji , než jen vyjímečně!
FantasticFabio Odesláno pondělí v 15:49 Nahlásit Odesláno pondělí v 15:49 před 3 hodinami, Kupa54 napsal: Hýříte tady barvami podzimu a u nás buď prší, nebo mrholí To se asi mejlíš…. Máš tam pěkný modro !
Kupa54 Odesláno pondělí v 16:30 Nahlásit Odesláno pondělí v 16:30 před 39 minutami, FantasticFabio napsal: To se asi mejlíš…. Máš tam pěkný modro ! Jo, akorát tak sousedovic skládku modrých přepravek
FantasticFabio Odesláno pondělí v 16:57 Nahlásit Odesláno pondělí v 16:57 před 24 minutami, Kupa54 napsal: Jo, akorát tak sousedovic skládku modrých přepravek Tak doufám pane chronokolego, žes pochopil můj poklonek na tvé modré LHC ty přepravky …. to se nedá ani rozeznat 1
nazdarhodiny Odesláno pondělí v 17:13 Nahlásit Odesláno pondělí v 17:13 před 18 minutami, FantasticFabio napsal: Taková paráda by se měla vytahovat častěji , než jen vyjímečně! moc diky, puvodne jsem je nekupoval pro sebe, ale po udalostech v rodine nakonec puvodni zamysleny majitel dostal penize a me zbyly hodinky, ktere me prisly draho . Jenze pro sebe bych chrona nekoupil, za me staci dvourucky, a ted mam diky tomu moznost vzit na ruku i neco jineho. No, zvykame si, ale trosku to drhne. Takze sem za tvou pochvalu moc vdecny. Diky a foto proti oknu 4
AndyAaron Odesláno před 17 hodinami Nahlásit Odesláno před 17 hodinami Father, forgive me for I have Sinned… I mean I have Steinharted… 8 3
Pivas Odesláno před 17 hodinami Nahlásit Odesláno před 17 hodinami @AndyAaron- ta druhá fotka je dokonalá. 1 2
Vlcak Odesláno před 17 hodinami Nahlásit Odesláno před 17 hodinami Industriální Charleroi. Dnes bude dlouhý pracovní den. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se