FantasticFabio Odesláno 12. prosince Nahlásit Odesláno 12. prosince před 23 minutami, Vodomilec napsal: Je to někdy divnej pocit když na Olšanech nebo u Krematoria Strašnice pan Vondraček(např. Vočko ze Simpsnů) zahlásí "konečná zastávka". Seika jsou fajn, zvlášť když jsem začátečník co zatím hodně hromadí a nemám moc vysoký budget. Ty Timexy jsou taky gut , já je teda z fotky nepoznal….jen jsou těm Seikúm podobný ! Asi máš rád fieldovej styl …..jo a budget, to je pěkná sviňa ! To taky znám není kam spěchat !
Ondrej71 Odesláno 12. prosince Nahlásit Odesláno 12. prosince (upraveno) před 4 minutami, Arthur N. napsal: Ty na tech hranatych nejak ujizdis jj, nějak mě začaly bavit. Ale hranaty mám jenom troje Upraveno 12. prosince uživatelem Ondrej71 1 1
mlsoun1 Odesláno 12. prosince Nahlásit Odesláno 12. prosince Před hodinou, kaktusář napsal: moc děkuji @Jeronimo za instalaci průhledného dýnka, mám velikou radost a ještě jednou partě @mlsoun1 + @childe Super.Vypadá to zajímavě.Ještě bych Ti mohl darovat jeden kousek, jen si ho musíš nechat zaservisovat 1
mlsoun1 Odesláno 12. prosince Nahlásit Odesláno 12. prosince před 1 hodinou, edas napsal: Skol Krásná fotečka,krásných hodinek ze suprovým pozadím
kaktusář Odesláno 12. prosince Nahlásit Odesláno 12. prosince před 6 minutami, mlsoun1 napsal: Super.Vypadá to zajímavě.Ještě bych Ti mohl darovat jeden kousek, jen si ho musíš nechat zaservisovat moc díky, domluvíme se, jak se potkáme na konci ledna, rád se na ně podívám, ovšem nevím, co dřív nosit ha, ha :)))
mlsoun1 Odesláno 12. prosince Nahlásit Odesláno 12. prosince před 1 minutou, kaktusář napsal: moc díky, domluvíme se, jak se potkáme na konci ledna, rád se na ně podívám, ovšem nevím, co dřív nosit ha, ha :))) Dobře,to zvládnešRok má stovky dnů 1
horal Odesláno 12. prosince Nahlásit Odesláno 12. prosince před 2 hodinami, Johanes napsal: Čekání v zácpě Letadlofka 1 1
nazdarhodiny Odesláno 12. prosince Nahlásit Odesláno 12. prosince bral jsem je na leto, ale nejak si mi po nich zastesklo Nevim proc se jedna z fotek nahraje vzdy tvrdohlave hlavou dolu, at ji otacim jak chci. Tak mate jedno foto pro netopýry 5 1
FantasticFabio Odesláno 12. prosince Nahlásit Odesláno 12. prosince Barvami proti mlze ! …… co se však stane , až se mlha vrátí do Antonio Bay…. 7
edas Odesláno 12. prosince Nahlásit Odesláno 12. prosince před 4 hodinami, mlsoun1 napsal: Krásná fotečka,krásných hodinek ze suprovým pozadím Díky
petr4612 Odesláno 12. prosince Nahlásit Odesláno 12. prosince Dneska jsem ulovil zajímavý kousek. 12 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se