Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 53,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

2001

• Akam

1425

• Vit

1207

• Kid_A

943

před 29 minutami, M3maniac napsal:

safi moc pěkné😉 

Užívám si je každou minutu. Plynulý pohyb vteřinovky je super, schází mi ale tikání, což mi občas pomáhá zmírnit stres. Zaberu si na 5 minut zasedačku, dám si hodinky k uchu a 5 minut poslouchám uklidňující tikot. To Spring Drive nenabídne. Asi si budu muset koupit nějaké starší Unitasy jen pro zvukový doprovod. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 37 minutami, safi napsal:

Užívám si je každou minutu. Plynulý pohyb vteřinovky je super, schází mi ale tikání, což mi občas pomáhá zmírnit stres. Zaberu si na 5 minut zasedačku, dám si hodinky k uchu a 5 minut poslouchám uklidňující tikot. To Spring Drive nenabídne. Asi si budu muset koupit nějaké starší Unitasy jen pro zvukový doprovod. 

Na to jsou dobré staré oysterquartz, moje nadává že to tiká jak orloj a že u toho nemůže usnout 🤣

3B2D196C-F721-4F14-A4EA-612349A28A6D.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 58 minutami, Josef01 napsal:

Takové hodinky mám v trezoru, mohou ho otevřít až po mé smrti :D

Pepo teď už chápu to ježdění EV, vše co jsi nasyslil jsi narval do trezoru který může otevřít jedině tvůj advokát po tvé smrti a proto ti nezůstalo na benál a proto jsem tě tu neviděl hodit fotku hodinek už pěkně dlouho a řešíš jen autíčka na baterky jako malej kluk🤣 Ale neboj , i tak tě mám rád 😉 

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, M3maniac napsal:

Pepo teď už chápu to ježdění EV, vše co jsi nasyslil jsi narval do trezoru který může otevřít jedině tvůj advokát po tvé smrti a proto ti nezůstalo na benál a proto jsem tě tu neviděl hodit fotku hodinek už pěkně dlouho a řešíš jen autíčka na baterky jako malej kluk🤣 Ale neboj , i tak tě mám rád 😉 

Jak ty hodinky zdražily, tak už se mi to nějak nechce tahat, odírat hodinky za milion do práce mi přijde nesmysl :) Dnes nosím naprosto jiné hodinky jen pro radost a v jiné cenové kategorii. 🍻

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...