sodekcz Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 před 5 hodinami, Harwey napsal: na Devine alebo v BA na dlhsie, ci len tak na otocku? Nepravidelně do BA jezdím (tím myslím, teď jsem tam nebyl co začal koronáč). Dnes jeden den. Podařilo se mi skončit rozumně, tak jsem nechtěl odjíždět jen tak. Zavzpomínal, jak jsem jako pako byl párkrát na stejném místě bez možnosti podívat se na řeku i z druhé strany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 Super chronaCo lumi,už za něco stojí?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 Před hodinou, Juraj11 napsal: Super chrona Co lumi,už za něco stojí? Sent from my iPhone using Tapatalk Celkem to ujde, ale Seiko lumi to není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 V 7. 4. 2022 v 19:48, Akam napsal: Omega Když srovnávám ty tři generace, tak měl-li bych si vybrat jen jedny, asi by to nakonec byly tyhle. Nemají chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 pro mě byla volba jasná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 před 1 hodinou, Pivas napsal: Na tyhle tady budu koukat mooooc rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 Asie na ruce i na stole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudino11 Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posmourny Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 Dneska po sto letech géčka. Dokonce na nich byl ještě z loňska letní čas :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 Po hodne dlouhe dobe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 Cestou na rozhlednu, počasí mi teda moc nepřálo - docela kosa, sem tam zbytky sněhu, větrno a deštivo ... Poznáte rozhlednu v okolí Plzně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 Novy řemen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 před 9 hodinami, Pivas napsal: Sedí ti parádně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 blue Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 Orient a podvečerní příroda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 před 1 hodinou, milomac napsal: Cestou na rozhlednu, počasí mi teda moc nepřálo - docela kosa, sem tam zbytky sněhu, větrno a deštivo ... Poznáte rozhlednu v okolí Plzně? Kotel u Rokycan? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se