Campino Odesláno 1. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2022 Jedna večerná z vyzdobeného mesta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 1. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2022 před 2 minutami, Kid_A napsal: Jsou fresh jak prosincovy rana. Velka parada Dikyaj po 4 rokoch ma neskutočne bavia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 1. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2022 MONTBLANC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2022 před 3 minutami, Campino napsal: Dikyaj po 4 rokoch ma neskutočne bavia Teda nevypadaj na svuj vek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2022 před 2 minutami, Vit napsal: MONTBLANC Krasne si to uzivas!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 1. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2022 (upraveno) 21 hours ago, Kostra said: Gratulka, parádní jsou;-) A datum normálně hodinovou ručkou, jako u ostatních GMT ne? 20 hours ago, Kid_A said: Pecka, tohle je vyzrala volba. Krasne gmt a a ten cifernik je proste GS Diky! Dlho som hladal a vyberal GMT-cka (nielen) medzi GS. Uz ma svrbela ruka na kupu blizzardov, az mi zrazu vyrobili tuto limitku, kde to cvaklo: tieto beriem! Upraveno 1. prosince 2022 uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 1. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2022 před 36 minutami, Kid_A napsal: Teda nevypadaj na svuj vek! To bude tym že mám tych hodiniek viackeby boli jediné tak by možno na svoj vek vyzerali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2022 Tyhle uz maj taky skoro 4 roky (utika to @LovecK) před 13 minutami, Campino napsal: To bude tym že mám tych hodiniek viackeby boli jediné tak by možno na svoj vek vyzerali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 1. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2022 před 22 minutami, Kid_A napsal: Tyhle uz maj taky skoro 4 roky (utika to @LovecK) Tieto sú tiež parádne, tá useknutá minútová ručka ma vždy brala a vyzerajú rovnako dobre ako tie moje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 1. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 1. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2022 před 4 hodinami, Campino napsal: Jedna večerná z vyzdobeného mesta Krása, pilotky od IWC jsou nejvíc… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 1. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2022 před 13 hodinami, roberthonzik napsal: Dneska nové prx baterky Podobné baterky, jen o 30 let starší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2022 Všechno co mi na nich tenkrát vadilo, dnes vnímám jako přednost. Stačí prostřídat pár desítek kusů a dojde Vám to. To jsou draze zaplacené a nepřenositelné zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 1. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 před 10 hodinami, Karussell napsal: Krása, pilotky od IWC jsou nejvíc… Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 Foto že služební cesty ve středu, ale na ruce stále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 (upraveno) Tento rok jsem se nechal ukecat na iPhona, v rychlém sledu byla 12 pro 13 pro a 14 pro. Pokorně jsem se vrátil zpátky k milovanému Samsungu a už zase jsou fotky super fajne a nemusím se stydět, jakej že jsem to fotozoufalec Upraveno 2. prosince 2022 uživatelem farkyostrava Edit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 @farkyostrava to neslyším rád. Já chci příští rok koupit nový mobil a to co leze z Galaxy S22 ultra mě moc nepřesvědčilo, naopak co sem postují kolegové z iPhonu 13 Pro mi vyráží dech a proto jsem myslel, že po čase zase kolaboruji k jiné platformě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 No Date Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se