Jumbo Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 Jedny nové, povánoční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 Jde se nakupovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 Dnes opět nové Alpiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 @Vortex-Tempus- Ty ti fakt sedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 před 10 minutami, Pivas napsal: @Vortex-Tempus- Ty ti fakt sedi Vdaka Lukasi. Nebudem klamat... som z nich nadseny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 před 18 minutami, Vortex-Tempus napsal: Vdaka Lukasi. Nebudem klamat... som z nich nadseny Ani se nedivím, supr jsou! @Jumbo a ty AP taky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 před 13 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal: Tady někdo má můj vysněný kus! Super, jsem rád, že slouží, a tiše závidím! Diky Aj po tych rokoch sa mi stale pacia, co doteraz nezvladly ziadne ine hodinky. Ak teda nad nimi uvazujes, tak by som nevahal a siel do toho. Na chrono24 sa stale daju kupit, full service k tomu stoji 600CHF a budes mat nove hodinky s 2 rocnou zarukou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beer Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 před 18 hodinami, Jarett napsal: Moji drahou to letos vyšlo docela levně Sluší ji, za málo peněz hodně muziky. Já dnes Autavie z roku 1971. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 Žádné překvapení... Neskutečně mě baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 @Vortex-Tempus petelice! Moc pěkný hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 @shewcza @LovecK Vdaka za kompliment pani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 před 2 hodinami, M3maniac napsal: Sluší ji, za málo peněz hodně muziky. Já dnes Autavie z roku 1971. Tak ty jsou v top stavu.. neskutečný.. Vypadají jak zrovna donešené z krámu.. @Vortex-Tempus Santosy Ti výborně padnou, ten design má koule Pěkný svátky všem ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 Díky, to byl jeden z těch nákupů, kdy prodávajíci hodinky fotil večer v 9 u stolní lampičky starou nokii s 1,3 mpx foťákem. A protože vypadaly na fotce nic moc tak mi dal litr slevu . A pak ti přijdou takové krásky. Prostě vánoce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 Pekny podvečer prajem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 Kladiva na carodejnice to sou. Nechapu, jak je muze nekdo soudnej nosit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se