M-72 Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2022 Bondovky & Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radek Cigi Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2022 V 26. 12. 2022 v 10:20, Pivas napsal: @Radek Cigi - Aquis jsou jedny z nej hodinek co jsem mel. Docela mi chybí. Lukáši, vůbec se Ti nedivím. Opravdu hodně muziky za málo peněz. Aquisy jsou moje srdcovka.
Jeronimo Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2022 Jde na mě jaro. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2022 před 21 hodinami, patprom napsal: Velmi hezké kousky, kluci. Já navečer zelené Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pěkné, já pořád vánoční. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Toblin Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radik Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2022 V 26. 12. 2022 v 10:15, Campino napsal: Krásne napísané, mám ro tiež tak, buď si kúpim originál alebo keď na to nemám, tak to ďalej obdivujem, kúpov kopírok nebudem haniť prácu dizajnérov značiek píšucich históriu, na druhej strane nehaním nikoho kto túži mať na ruke hodinky ktoré sa na niečo podobajú ale nemajú na to, tak si namiesto Moonov kúpia na ali čojaviem Pagani prip. iný skvost, keď sú s tým OK, nevydávajú to za originál a hlavne to na fórach neobhajujú ako “lacnejšiu ale rovnako dobrú náhradu”..a ako píše @LovecKtiež som si kedysi chcel kúpiť Steiny, potom som ich videl kamošovi na ruke, uvedomil si že toto nie je moja cesta a šiel si kúpiť IWC Díky. před 20 hodinami, Kid_A napsal: Moc pekne!!! Jedny maly nomosky... Pěkná šedivka, nový přírůstek Jirko? ---------------------------------------------------- Tématická četba a LÜM-TEC M8. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2022 V 26. 12. 2022 v 16:04, DarylVanHorne napsal: Večeře u rodičů, tak svátečnější hodinky... Právě odbily 16h Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hoď foto z boku....
Gustaf Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2022 Večerní chvilka radiace.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
chief Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2022 Letecke Dacije (original hype) Jeste si o nich delam usudek, ucim se, zkoumam, tak uvidime. Jsem rad, ze jsem jako zacatecnik nedostal mozna vetsi rychtu. Diky moc ostatnim zapojenim do projektu D. Btw, ty Vase jsou stejne Top anyway. napr. Ty zlato/modraky M3maniac to je teda masterpiece. Zase jste mi nasadili brouka do hlavy. Takze pekne dekuju. Jste skvela komunita! Hezky zbytek svatecnich dni vsem, Posilam virtualni 6xPack Cheers, Respect Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2022 Konecne domaNa navstevy zasadne se 140 roku starym strojem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nizkotucnytvaroh Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DarylVanHorne Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2022 (upraveno) před 2 hodinami, Gustaf napsal: Večerní chvilka radiace.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nehledejte v tom dvojsmysl... máš moc pěkný koule Upraveno 27. prosince 2022 uživatelem DarylVanHorne
bluman Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2022 jedna modra dacija na dovolenke Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Franklin Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2022 Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Arthur N. Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2022 CHW,C65 Sandhurst,38mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
actionman1 Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2022 Jedna hajzlovka s najzabavnejsimi gshockmi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2022 Drobet nam to zde zamrzlo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se