Juraj11 Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Odesláno 10. března 2023 Toto jsou mé třetí stejné Fortisy a mám je nejdéle ze současné sbírky. Skoro vůbec je nenosím,ale vím že zůstanou napořád Sent from my iPhone using Tapatalk
jankoxxx Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Odesláno 10. března 2023 před 12 hodinami, Barbossa napsal: Krásné vintážky Vdaka Myslim ze tieto pojdu do predaja asi.
DarylVanHorne Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Odesláno 10. března 2023 před 4 hodinami, Juraj11 napsal: Toto jsou mé třetí stejné Fortisy a mám je nejdéle ze současné sbírky. Skoro vůbec je nenosím,ale vím že zůstanou napořád  Žádný jiný model nemůže být víc Fortis, než tento. Slintal jsem nad nimi před 15ti lety a stále jsou super. Měl bys je nosit častěji, protože jsou prostě boží
mlsoun1 Odesláno 11. března 2023 Nahlásit Odesláno 11. března 2023 Dobre rano z mesta tvaruzku,toz zde mensi vanice
chief Odesláno 11. března 2023 Nahlásit Odesláno 11. března 2023 So far so good World Baseball ClassicTokyo Dome—Zatím vedeme 1:0 Sent from my iPhone using Tapatalk
DarylVanHorne Odesláno 11. března 2023 Nahlásit Odesláno 11. března 2023 Před hodinou, atrej napsal: Ide sa do vody Blázen, šílenec ❄🌨
DarylVanHorne Odesláno 11. března 2023 Nahlásit Odesláno 11. března 2023 před 3 minutami, Maxel napsal: Jdem si trochu narovnat karmu Hračkami pro... ? Já ve Františkových Lázních stále věrný svým prvním automatům. No, vedro tu není ❄
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se