nizkotucnytvaroh Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2023 Před hodinou, FiXilVer napsal: Swiss Bike Cup Konečně je tu někdo má, krásný kus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2023 před 7 minutami, Wendellin napsal: Tak takhle to tenkrát začalo. Do roku 2020 jsem byl spokojený OWG. Uviděl jsem je ve výloze na Šestce a byl jsem ztracenej. Půl roku jsem se na ně chodil koukat a přesvědčoval jsem se že je nepotřebuji. Nic nepomohlo, chronobundus propukl. A pak už to šlo z kopce. Registrace zde to celé zpečetila. Dnes mám asi dvacet kousků, ale na tyto první nedám dopustit. Pořád mě baví. Hezkou neděli všem. krasa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2023 před 14 minutami, Wendellin napsal: Tak takhle to tenkrát začalo. Do roku 2020 jsem byl spokojený OWG. Uviděl jsem je ve výloze na Šestce a byl jsem ztracenej. Půl roku jsem se na ně chodil koukat a přesvědčoval jsem se že je nepotřebuji. Nic nepomohlo, chronobundus propukl. A pak už to šlo z kopce. Registrace zde to celé zpečetila. Dnes mám asi dvacet kousků, ale na tyto první nedám dopustit. Pořád mě baví. Hezkou neděli všem. Právní kousek a pohádka k tomu! Užívej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2023 před 5 hodinami, Kalisport napsal: Ty se mi líbí. Fakt ideál hodinky pro OWG. Mužů poprosit o referenci? Seiko SNE569P1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2023 21 hours ago, furo said: one watch guy jak to owg? modre DJ si uz predal a batmany este nie su, ci ako? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2023 … vintážní ideál na léto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2023 Stále stejně, neuvěřitelné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2023 Jsou naprosto dokonalé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2023 (upraveno) před 7 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal: Konečně je tu někdo má, krásný kus Dik Ale uz ich mam 7 rokov. Aj velky servis uz maju za sebou. Akurat som pred necelym rokom dokupil titanovy tah. Upraveno 20. srpna 2023 uživatelem FiXilVer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 21. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2023 Venceni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2023 ORIENT WT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 21. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2023 Dobré ráno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 21. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2023 Čím víc cudliku, tím víc Mido Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 21. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu 1960 Odesláno 21. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2023 Zdravím všetkých....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2023 Dobrý den Všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 21. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2023 Ahoj,ahoj,ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 21. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2023 Rijecki pristav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se