Vit Odesláno 11. října 2023 Nahlásit Odesláno 11. října 2023 (upraveno) před 21 hodinami, Locky napsal: Jsem rád, že se u tebe zase dostaly v rámci rotace na ruku. Skvělý počin, nemít malé zápěstí, tak jsem po nich skočil, když je prodával @Kostra. Děkuju, také nemám moc velkou ruku (17,5 až 18) a jde to před 23 hodinami, shewcza napsal: @Vit Díky Víťo, máš samozřejmě pravdu, tak speciálně pro Tebe! Diky, takto je to lepší. --------------------------------- já pořád MBéčka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. října 2023 uživatelem Vit
lukassob Odesláno 11. října 2023 Nahlásit Odesláno 11. října 2023 Orienty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ATOM Odesláno 11. října 2023 Nahlásit Odesláno 11. října 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tlotlo22 Odesláno 11. října 2023 Nahlásit Odesláno 11. října 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
paya01 Odesláno 11. října 2023 Nahlásit Odesláno 11. října 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lukáš3 Odesláno 11. října 2023 Nahlásit Odesláno 11. října 2023 Tak ještě třetí ChW... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 11. října 2023 Nahlásit Odesláno 11. října 2023 Marky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bluman Odesláno 11. října 2023 Nahlásit Odesláno 11. října 2023 dnes zas Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
blowik Odesláno 11. října 2023 Nahlásit Odesláno 11. října 2023 Dneska to vypadalo na jeden z posledních teplých dnů, tak jsem vzal na projížďku Piaggio a Suma Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M-72 Odesláno 11. října 2023 Nahlásit Odesláno 11. října 2023 Valtice Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 11. října 2023 Nahlásit Odesláno 11. října 2023 před 18 minutami, M-72 napsal: Valtice Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dobre to mas!!!
M-72 Odesláno 11. října 2023 Nahlásit Odesláno 11. října 2023 před 1 hodinou, Kid_A napsal: Dobre to mas!!! Dik Aj ty Tvé Mark jsou velkoparádnický
Kid_A Odesláno 11. října 2023 Nahlásit Odesláno 11. října 2023 před 54 minutami, M-72 napsal: Dik Aj ty Tvé Mark jsou velkoparádnický Ja dekuji:)) Jsou to neuveritelne prijemny hodinky:)
Pivas Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Odesláno 12. října 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Odesláno 12. října 2023 před 3 minutami, Pivas napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pekne to tocis:)))
Pivas Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Odesláno 12. října 2023 @Kid_A- až se mi z toho točí hlava Zrovna koukam do hodinkovnice a rikam si,ze jsem idiot,ze neco musim dat pryc. Ale tyhle teda ne.
Vit Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Odesláno 12. října 2023 MBéčka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nizkotucnytvaroh Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Odesláno 12. října 2023 About the day before Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se