Vortex-Tempus Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 před 1 hodinou, Kid_A napsal: Chtel bych mit na tohle ruku A preco by si nemal… ked unosis Moony unosis aj toto. Ja tiez nemam obrovsku ruku (18-18,5) a Moony mi pridu subjektivne podstatne vacsie. Radia maju efektivne lug to lug len 45. Podla mna od 16,5 hore sa da 45 Radiomir v pohode nosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 Třetí měsíc bez chlastu, na svátky jsem si koupil raději placebo abych to dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 před 7 minutami, Jeronimo napsal: Třetí měsíc bez chlastu, na svátky jsem si koupil raději placebo abych to dal To je smutný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 před 7 minutami, Tobi napsal: To je smutný. .... Je, otevřel jsem to a není to k pití Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 ... Na druhé, třetí napití už je to lepší. Bože, bože. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 Super, blahopřeju! Osobně jsem teď druhej rok úplně bez alkoholu a musím říct, že nealko věci jsem ze začátku zkoušel a postupně došel k tomu, že je třeba jít úplně jinou cestou. Bylo mi z toho akorát blbě - cukr, bublinky, hnus... takže si dám raději k filmu džus apod. apropo nejhorší na psychiku byly ty první 3 měsíce, celkově tak první půl rok... pak se mi v mozku jakoby hodil jinej modus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 před 2 hodinami, gerhard napsal: Co je to prosím za gumu? Zealande nebo Vanguard? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 (upraveno) Upraveno 22. prosince 2023 uživatelem paya01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 Naposledy taneční (věneček). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 před 3 hodinami, Ohm-Aztec napsal: Děkuju! 36 mm je ideální velikost. Ale co ti budu vykládat! 36 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 před 23 hodinami, Ohm-Aztec napsal: Exp před 22 hodinami, Akam napsal: Sedí ti parádně +1 --------------------------- Já BIATEC CS30B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 Teď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 PF 2024Přeji všem klidné svátky, veselé Vánoce a šťastný Nový rok!Ať to tiká -chief-Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 Před hodinou, Georgeisin napsal: Teď. Super foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 Tak se nám to pomalu krátí.. Neskutčně rychle ten čas běží Jedna večerní.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pačes Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 před 1 hodinou, Axel napsal: Tak se nám to pomalu krátí.. Neskutčně rychle ten čas běží Jedna večerní.. Asi na mě leze nějaká nostalgie nebo co…. Evokuje to ve mě ZZ TOP a Vegas…. večer stárnu rychlejc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 3 hours ago, Akam said: 36 36 rulez! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 Wimbledon v zimě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 Dobré ránko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se