DarylVanHorne Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2023 Před hodinou, peter48 napsal: Moje 30 ročne Tag Heuer Pilot ,27 jew Quartz s logarit….. Tak ty jsou hodně dobrý A na 30let vypadají skvěle
DarylVanHorne Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2023 (upraveno) Před hodinou, mlsoun1 napsal: Stejně je mám nejraději A nám to už došlo Občas si říkám, kolik ti Longines platí za propagaci. Rozhodně ne dost, protože ty jsi jejich nejlepší ambasador a oni tom třeba ani neví PS: super foto Upraveno 30. prosince 2023 uživatelem DarylVanHorne
mlsoun1 Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2023 před 20 minutami, DarylVanHorne napsal: A nám to už došlo Občas si říkám, kolik ti Longines platí za propagaci. Rozhodně ne dost, protože ty jsi jejich nejlepší ambasador a oni tom třeba ani neví PS: super foto Teď jsi na to kápl.Ale už mne nechtějí,neboť jsem jim řekl,že nej jsou pouze tyto a jiné nosit nebudu
DarylVanHorne Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2023 před 11 minutami, mlsoun1 napsal: Teď jsi na to kápl.Ale už mne nechtějí,neboť jsem jim řekl,že nej jsou pouze tyto a jiné nosit nebudu Kecáš, říkal jsi že LLD jsou super - tak v rámci propagace bys z nich jedny vytáhnout mohl
gerhard Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2023 Hùtam o PO a pri vedľajšom stole chlapik má 45mm, no to mi robia naschvál.
Chronopetr Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2023 Casio a vlastivědný kvíz...
DarylVanHorne Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2023 před 22 minutami, bluman napsal: Copak stavíš?
bluman Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2023 37 minutes ago, DarylVanHorne said: Copak stavíš? Trochu pomaham synovi s Pickardovym raketoplanom . A este nas caka toto: Len nam sem neposielaj tvojho Vadera, narazil by tu na prudky odpor odboja!
actionman1 Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2023 před 56 minutami, bluman napsal: Trochu pomaham synovi s Pickardovym raketoplanom . A este nas caka toto: Len nam sem neposielaj tvojho Vadera, narazil by tu na prudky odpor odboja! S akým Pickardovym raketoplánom?? Ved Star Trek lego nie je či mýlim sa???
bluman Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2023 28 minutes ago, actionman1 said: S akým Pickardovym raketoplánom?? Ved Star Trek lego nie je či mýlim sa??? Original LEGO nie, ale Star Trek najdes u "alternativneho lega" Blue Brixx . Da sa kupit na nemeckom amazone alebo priamo na ich webe.
Borra Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2023 před 11 hodinami, Chronopetr napsal: Casio a vlastivědný kvíz... Znojmo?
Chronopetr Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2023 Před hodinou, Borra napsal: Znojmo?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se