kaktusář Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Have a great AR day Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna LÜM-TEC B19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna mam hlad a obed nikde, tak si fotim hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Už nejsem OWG.... První rychlocvak....Moc hezké, gratulace velikáJá dnes FXD, nějak mi přirůstají k ruce:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Na Sylvestra jsem sahnul po necem odolnejsim a uz zustaly na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hightower Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Bral jsem je ze zvědavosti (rozuměj na plech ve 2 ráno) ale jsem mile překvapen. Můj první titan a zatím spoko až na ty otisky prstů všude. Hezky lehoučké, příjemně nositelné hodinky. Výtky zatím akorát ta origo guma a korunka je opravdu mrňavá, se svýma buřtama s ní dost bojuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladimírH Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Na Štědrý večer jsem je po dlouhé době nasadil, a už tam zůstaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Dneska sem je vzal na svah.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna před 12 minutami, Gustaf napsal: Dneska sem je vzal na svah.... Kde si ničíš lyže? Já tam vidím víc hlíny, než sněhu Jinak ty Uniony se ti fakt moc povedly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Lima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna @Gustaf oba dva kousky co máš jsou parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna před 5 minutami, Gustaf napsal: Dneska sem je vzal na svah.... Jsou super! Teď jsem se na ně díval na YT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna @DarylVanHorne Krkonoše...mimo sjezdovku bída, ale sjezdovka cajk a skoro bez lidí. Pro rodinnou lyzovacku ideál. @Prochy68 @RadekB děkuji vám....jj pro mě teď super combo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna před 5 minutami, Gustaf napsal: @DarylVanHorne Krkonoše...mimo sjezdovku bída, ale sjezdovka cajk a skoro bez lidí. Pro rodinnou lyzovacku ideál. @Prochy68 @RadekB děkuji vám....jj pro mě teď super combo.... Ale já je chválil taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Před hodinou, DarylVanHorne napsal: Ale já je chválil taky Děkuji mockrát i tobě..... tím víc si toho vážím, že ses připomněl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se