xcmaniax Odesláno 4. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2024 Právě teď, Vortex-Tempus napsal: Ty jsou parádní! už delší dobu o nich přemýšlím. To jsou ty menší nebo větší?
Vortex-Tempus Odesláno 4. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2024 před 1 minutou, xcmaniax napsal: Ty jsou parádní! už delší dobu o nich přemýšlím. To jsou ty menší nebo větší? To su vacsie... mensie nemaju datum. Mozem len odporucit... su skvele.
Jumbo Odesláno 4. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2024 před 2 hodinami, Jeronimo napsal: Na otočku v práce se dnes vyplatilo Tak jestli jsi na otočku v práci vydělal na Nautily, tak to se oprravdu vyplatilo tam skočit!
Radek124 Odesláno 4. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2024 Dneska do kolbenky sozial-model sockou...
AndyAaron Odesláno 4. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2024 Po nejake dobe jsem zas vytahl kvarcovy Seika…
VladimírH Odesláno 4. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2024 Ten pan Paul Hirsch jim vyloženě prospěl
bluman Odesláno 4. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2024 (upraveno) Dnes Juan Fangio Upraveno 4. ledna 2024 uživatelem bluman
Chronopetr Odesláno 4. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2024 před 37 minutami, bluman napsal: Dnes Juan Fangio Nádhera! Obdivuji tvůj styl a výběr hodinek. Neřešíš mainstream, jedeš si svojí cestou a co kousek, to hodinky s charakterem.
Igicz Odesláno 4. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2024 Ode dneška mi táhne na pade:) Princezna mi udělala velkou radost.
peter48 Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2024 Moje 25 ročne Tag Heuer Link GMT , špeciálna nadstavba na Dioniz Dupras na rychlopepinanie hodinovej ručičky skokom po hodine aj do plusu aj do mínusu a v právo rýchla korekcia dátumu , okolo dátumu farby Taiger Wod, proste rarita
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se