Kid_A Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna před 2 hodinami, bluman napsal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Velky nebo akunrat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Vyzvednout tchyni z basy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš 75 Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna A já si myslel že si děláš srandu a ta tchýně je opravdu pivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 41 minutes ago, Gustaf said: Vyzvednout tchyni z basy na zdravie! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 4 minutes ago, Aleš 75 said: A já si myslel že si děláš srandu a ta tchýně je opravdu pivo. Je a docela dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Velky nebo akunrat?Velký:-( Ať to jen nevypadá, že ti je nepřeju. Když jsem je bral já, zdály se mi na ruce větší, ale myslel jsem, že si zvyknu. No přišly mi čím dál tím větší, až jsem je pustil dál. Takže jestli červíček hlídá, radím ho poslechnout;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 36 mm Wardy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna (upraveno) @furo diky, uzivam, uzivam, mala je zlaticko . Ty si vymenil tie modre DJ za Tudory? @Kid_A diky . Skus dat foto z vacsej vzdialenosti (pripadne so zoomom) pre lepsiu perspektivu. Ale zda sa, ze by mohlo byt. Zblizka vzdy foto hodinky zvacsuje. Ale podstatne je, aky z nich ty mas pocit na ruke. Upraveno 12. ledna uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna @Aleš 75 jj je výborná...za mě nejlepší seriovej IPL @bluman díky....asi se do basy ještě vrátím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Libi se mi to, tak vam to jebnu aji semka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna před 28 minutami, AndyAaron napsal: Libi se mi to, tak vam to jebnu aji semka Dost zes je poridil:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna @Kid_A- je to na hraně,ale myslim,ze by to jeste slo. @AndyAaron- Gratulace! Paradni fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna před 3 hodinami, Kid_A napsal: Velky nebo akunrat? Za mě cajk....ale jestli je budeš házet do popelnice, tak mi je pošli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna @Kid_A za me už velký… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman I. Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna před 6 hodinami, Kid_A napsal: Velky nebo akunrat? Ty máš ruku na 39. Simysim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Od včera stále stejné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Odpoledne se jde bruslit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna před 13 hodinami, Gustaf napsal: Za mě cajk....ale jestli je budeš házet do popelnice, tak mi je pošli před 13 hodinami, LovecK napsal: @Kid_A za me už velký… před 10 hodinami, Roman I. napsal: Ty máš ruku na 39. Simysim diky borci, souhlasim, je to moc velky. Zustanu u 40:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se