Jeronimo Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Konečně pátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Dobré jitro! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Hezké ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 914 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Příjemných -2 °C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laroaz Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna orienty, co jsem si koupil před vánoci, jsem ukazoval kamarádovi a vyšprtly se mi z ruky a spadly na zem. Což byly dlaždičky. Sklíčko se odrazilo, letělo metr obloukem, odrazila se vnitřní luneta, vyloupl se kus cifru. A teď sem si pro ně jel do Onyxu. Šrámy zůstaly, ale hodinky jdou Je to znamení? Že už si nesmím koupit další hodinky? Že se chovám jako čuně? Ano! Patří mi to! Opravené hodinky: https://photos.app.goo.gl/aA3CHTSG5hLVzM5N8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna před 49 minutami, kaktusář napsal: Ano! Patří mi to! Ten pocit znam. Zni to fakt strasne. Ja si zase vlastni vinou zmagnetoval skoro vsechny hodinky. Neuvedomil jsem si, ze krabicka na sperky ma v sobe kov a ten byl snad celej z permanentniho magnetu. U prvnich jsem myslel, ze jsem je dal nekam k telefonu, u druhych uz mi to bylo divne. Prvni jsem odmagnetoval a !vratil! do hodinkovnice abych je za par dni vytahl opet zmagnetovane. To uz jsem pochyboval vsem obchazel stul kompasem. Dvacet hodinek v tahu. Ty Certiny, co mam dnes chodily -2 +3. Ideal. Ted chodi +3 +7 a nic uz mi s tim nejde. Poslat vsechno nekam ma serizeni, nebo to vysypat do kanalu - to byla prvni uvaha. Drzim palce, at se s tim brzy srovnas. Ja zatim bojuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Zazvonil pošťák a dovezl nové oblečky pro panenky:-) Teď se budou nosit ještě lépe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna před 50 minutami, nazdarhodiny napsal: Dvacet hodinek v tahu. tyjo, husty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.Doctor Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna V pátečním procesuOdesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna před 2 hodinami, bluman napsal: pekné foto, užívaj u mňa tudor za volantom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se