Nicolas02 Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února před 9 hodinami, jenik77 napsal: diky, diky! a verim, ze by ti slusely. ale s tema myma nepocitej Já neumím nosit 2 hodinky a Pelagosy neprodám, to bylo jen takový povzdechnutí;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Fugu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadepirat Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Co víc člověk potřebuje…CWC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února (upraveno) před 19 minutami, shadepirat napsal: Co víc člověk potřebuje…CWC. Minimálně ještě řemen o správné šířce. (sorry musel jsem) ---------------------- Já Poljoty Upraveno 8. února uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Gmt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Stále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Na kongrese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Neměl jsem je na ruce aspoň dva roky, ale pořád to tam je. Náramek stojí za prd, ale jinak je to bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Káva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Odpolední káva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Tiež káva .......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Dneska v termalech, tak koupu oranzady. Uz toho zazily hodne holky, myslim je dam na servis a zase necham putovat po foru(viz popis), kdyz bude zajem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Monaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Ještě teplý, teda spíš studený z dodávky FedExu... Jsou super zpracovaný a perfektně mi sedí na ruce. Velikost 39 mm, výška 11 mm, 30 ATM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února odpoledni cup-o-T Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se